Survivor All Star Birleşme Partisi 28 Nisan 2015 - Survivor Birleşme Partisi 2015 Hadise Konseri


SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ 28 NİSAN 2015

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star yarışmasının birleşme partisi ne zaman sürprizler neler olacak konuk sanatçı kim olacak ve partide neler yaşanacak tüm detaylar haberimizde gizli.

Survivor All Star yarışmasında zorlu parkurlar ve heyecan dolu yarışmalar ardından sıra geldi birleşme partisi ile bir an olsun eğlenmeye ve keyif sürmeye geldi.

Merakla beklenen birleşme partisi 28 Nisan Salı akşamı yapılacak ve büyük bir şölen ile ekranlarda yerini alacak.Survivor All Star Birleşme Partisi yaklaştıkça uzun süredir beklenen parti geldi çattı. Büyük bir şölen ile parti gecesi salı akşamı ekranlarda.

Adalar Survivor All star Birleşme Partisi ile birleşecek ve Ünlüler Gönüllüler takımları aynı adada birlikte yaşam sürecekler. İki takım arasındaki gruplaşmalar nasıl bir boyuta gelecek ne gibi sorunlar yaşanacak ve hangi isimler birbiri ile anlaşabilecek birlikte göreceğiz. Birleşme Partisi 28 Nisan Salı günü yapılacak.


SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ YOK BÖYLE DANS YARIŞMASI


YOK BÖYLE DANS JÜRİSİ...

Survivor All Star yarışması birleşme partisi Yok Böyle Dans jürisi ACUN ILICALI, ALP KIRŞAN ve HADİSE...

İŞTE YOK BÖYLE DANS YARIŞMACILARI...

BİRİNCİ HİLMİCEM OLDU...

HASAN
ALP:8 HADİSE: 9 ACUN: 8 TOPLAM PUAN: 25

MERVE AYDIN
ALP: 7 HADİSE: 7 ACUN: 7 TOPLAM PUAN: 21
BOZOK
ALP: 6,  HADİSE: 6, ACUN: 6 TOPLAM PUAN: 18

SERENAY
ALP: 8,  HADİSE: 9, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 25

SAHRA
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 24

DOĞUKAN
ALP: 6,  HADİSE: 7, ACUN: 6, TOPLAM PUAN: 19

BEGÜM
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 7, TOPLAM PUAN: 23

HAKAN
ALP: 7,  HADİSE: 7, ACUN: 7, TOPLAM PUAN: 21

NADYA
ALP: 8,  HADİSE: 9, ACUN: 10, TOPLAM PUAN: 27

BERNA
ALP: 9,  HADİSE: 9, ACUN: 9, TOPLAM PUAN: 27

HİLMİ CEM
ALP: 10,  HADİSE: 10, ACUN: 9, TOPLAM PUAN: 29

PASCAL
ALP: 9,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 25

TURABİ
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 24



Beklenen parti ile büyük bir şölene davet edilen Survivor yarışmacılarını Yok Böyle Dans yarışması bekliyor. Bütün yarışmacılar sahneye çıkarak dans şovu sergilecek. Turabi birleşme partisi dans gösterisi ile Hilmicem'in birleşme partisi dansı en çok merak edilenlerden.

28 Nisan Salı Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışmasında bütün yarışmacılara birer dans hocası eşlik edecek ve partnerleri olacak böylelikle partiye hazırlanan yarışmacılar dans hünerlerini sergileyecek.

SURVİVOR ALL STAR HADİSE KONSERİ

28 nisan Salı akşamı yapılacak olan Birleşme Partisi ile ekranlara gelecek olan Survivor All Star Partisi sürprizler ile dolu olacak. Bu sürprizlerden birisi ise Hadise Konseri olacak.

Hadise Survivor All Star yarışmacıları ile küçük bir konser verecek şarkıları ve dansleri ile Hadise Survivor'a büyük renk katacak. Survivor All Star yarışmacıları ile birlikte şarkılar söylenecek Hadise ile mini bir konser verilecek.




survivor all star hadise konseri,survivor all star 28 nisan birleşme partisi,survivor all star birleşme partisi 28 nisan 2015,survivor all star yok böyle dans yarışması,2015 survivor birlesme partisi, birleşme partisi ne zaman, birlesme partisi 28 nisan, birlesme partisi hadise, birlesme partisi yok böyle dans kim kazandi, birlesme partisi müzikleri, birlesme partisi, yok böyle dansı kazanan, yok böyle dans 28 nisan 2015
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder