14 Nisan Survivor All Star Sms Sonuçları - Acunn.com 14 Nisan Ünlüler Sms Sonuçları

SURVİVOR 14 NİSAN SMS SONUÇLARI
Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star da bir haftanın daha sonuna gelindi ve adadan bir kişi daha elenmek durumundadır. Survivor 8. haftanın son programı olan 31. bölüm bu akşam izleyici ile buluşacak.

Survivor All Star yarışmasının 7. elemesi bu hafta yani 14 Nisan Salı akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve diğer takım ise ada konseyine gittiler.

Eleme için ada konseyini gerçekleştiren Ünlüler oylama ile elemek istediği kişiyi seçtiler. Takımın yaptığı ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Berna ve Merve Oflaz oldu. Yani bu iki isim survivor all star yarışmasında eleme için seçilen aday oldu. Bu seçilen iki ismin karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu 3 kişi arasından olacak.

Survivor All Star Ünlüler SMS Sıralaması

Survivor All Star da 14 Nisan Salı günü Ünlüler takımı arasında en çok SMS i alan kişi *** oldu. Sıralama ise aşağıdaki gibidir.

14 Nisan Survivor Ünlüler SMS Sıralaması
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
1- Anıl
2- ***
3- ***
4- ***
5- ***
6- ***
7- ***
8- ***

14 NİSAN SURVİVOR'da KİM ELENDİ>>>

Oylama sonucu Merve ve Berna'nın seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek karşısına çıkacak ismi ise takım için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Berna ve Merve Oflaz ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 

14 nisan survivor sms sonuçları, survivor 14 nisan oylama sonucu, survivor 14 nisanda en çok oyu kim aldı, survivor 14 nisan esemes sonuclari, survivor all star 14 nisan en çok oyu alan kim, survivor ünlüler sms oylaması, survivor ünlüler oylama sonuçları, 14 nisan salı survivor oylama sonuçları, survivor salı günü en çok oyu alan isim, bu hafta sörvayvır kim elendi, acunn.com survayvır sms sonuçları, acunn.com survivor oylama sonuçları
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder