Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışması - Survivor All Star Birleşme Partisi Hadise


SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ

Tv8 Survivor All Star yarışmasında elemelerden sonra merakla beklenen birleşme partisi yaklaşırken nasıl bir parti olacak neler yaşanacak seyirci tarafından merak edildi.

Acun Ilıcalı son bölümde yaptığı açıklamalar ile Survivor All Star Birleşme Partisi hakkında bir kaç ayrıntı verdi ve yarışmacıları heyecana boğdu.

Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı elenmesi gereken ismi belirlemek için ada konseyine gittiler ve oylarını kullandılar. En çok ismi yazılan isimlerden olan Özlem yarışmaya veda etti.

Bu hafta eleme olmayacak çünkü birleşme partisi olacak. Ünlüler ve Gönüllüler birleşme partisinden sonra dokunulmazlık oyunları oynayarak elemeler devam edecek.

Survivor All Star son bölümde yarışmacıların Survivor başlangıcından bu yana ne kadar kilo verdikleri ölçüldü. Acun Ilıcalı ise en fazla kilo verene çikolata vereceğini söyleyince yarışmacılar kendinden geçti.

SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ HADİ KONUK OLACAK

Yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki gruba ayrılan yarışmacılar bilindiği üzere farklı adalarda yaşam mücadelesi veriyorlardı. Oyunlar için ise bir araya gelen yarışmacılar artık aynı adada kalacaklar.

Birleşme partisi ile Ünlüler ve Gönüllüler adaları birleşecek ve her iki grupta aynı adada barınıp yaşayacaklar. Buda iki grup arasında ki ipleri iyice gereceğe benziyor.

Acun Ilıcalı birleşme partisi için büyük bir sürprizinin olduğunu söylediğinde yarışmacılar ne olduğu konusunda ısrar etti ve Acun açıkladı. Birleşme partisine  Hadise konuk olacak ve şarkıları ve dansı ile yarışmaya renk katacak.

SURVİVOR ALL STAR YOK BÖYLE DANS YARIŞMASI 


YOK BÖYLE DANS JÜRİSİ...
Survivor All Star yarışması birleşme partisi Yok Böyle Dans jürisi ACUN ILICALI, ALP KIRŞAN ve HADİSE...
İŞTE YOK BÖYLE DANS YARIŞMACILARI...

BİRİNCİ HİLMİCEM OLDU...

HASAN
ALP:8 HADİSE: 9 ACUN: 8 TOPLAM PUAN: 25

MERVE AYDIN
ALP: 7 HADİSE: 7 ACUN: 7 TOPLAM PUAN: 21
BOZOK
ALP: 6,  HADİSE: 6, ACUN: 6 TOPLAM PUAN: 18

SERENAY
ALP: 8,  HADİSE: 9, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 25

SAHRA
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 24

DOĞUKAN
ALP: 6,  HADİSE: 7, ACUN: 6, TOPLAM PUAN: 19

BEGÜM
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 7, TOPLAM PUAN: 23

HAKAN
ALP: 7,  HADİSE: 7, ACUN: 7, TOPLAM PUAN: 21

NADYA
ALP: 8,  HADİSE: 9, ACUN: 10, TOPLAM PUAN: 27

BERNA
ALP: 9,  HADİSE: 9, ACUN: 9, TOPLAM PUAN: 27

HİLMİ CEM
ALP: 10,  HADİSE: 10, ACUN: 9, TOPLAM PUAN: 29

PASCAL
ALP: 9,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 25

TURABİ
ALP: 8,  HADİSE: 8, ACUN: 8, TOPLAM PUAN: 24



Yaklaşan Survivor All Star Birleşme Partisi ile heyecan giderek artmakta. Büyük bir ziyafet ve eğlencenin yaşanacağı partide Survivor All Star Yok Böyle Dans Yarışması yapılacak.

Yarışmacılar profesyonel isimler eşlik ve yardım edecek. Hadise ile daha da eğlenceli hale gelecek olan birleşme partisi tüm izleyenler tarafından merak edilen konulardan oldu.





survivor all star birleşme partisi 2015,survivor all star hadi birleşme partisi,survivor all star yok böyle dans yarışması,survivor hadise dan yarışması yok böyle dans,survivor patisi ne zaman,survivor dans yarışması,birleşme partisi,adalar ne zaman birleşiyor,survivor birleşme partisi nasıl olacak
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder