Karagül Dizisi Emre (feyzan Soykan) Kimdir - Feyzan Soykan Kimdir Biyografi Ve Resimleri

KARAGÜL DİZİSİ EMRE KİMDİR
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Mesut Akusta, Şerife Sezer, Hilal Altınbilek, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Turan ve Ece Uslu gibi başarılı isimleri yer aldığı sevilen dizi Karagül her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. 

Karagül dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok ismin yer alması ile birlikte Karagül dizisine yeni katılan oyuncu ve karakterler olmaktadır. Diziye sonradan dahil olan isimlerden bir tanesi de Emre karakteridir. Karagül dizisi Emre karakteri dizideki Elif öğretmenin yeğenidir. 

Karagül dizisinde canlandırdığı Emre karakteri ile izleyicinin beğenisi toplayan oyuncunun gerçek adı Feyzan Soykan'dır. Maya'ya aşık olan ve onun gönlünü kazanmaya çalışan Emre bakalım Maya'yı kazanmayı başaracak mı. Karagül Emre hakkında merak edilen herşey Feyzan Soykan kimdir, kaç yaşındadır gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

Karagül Dizisi Emre Karakteri Kimdir

Feyzan Soykan Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Karagül dizisinde Emre karakterini canlandıran oyuncu Feyzan Soykan, 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmeye başlayan Feyzan Soykan İstanbul da ikamet etmektedir. 

İlk olarak Kahireli Palas dizisinde Ali karakterini canlandırarak seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu daha sonra ise Not Defteri isimli dizide rol almıştır. 1.80 boyunda olan oyuncu sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça dikkat çekmektedir. Feyzan Soykan şimdilerde ise Karagül dizisinde Maya ya aşık olan Emre karakterini canlandırmaktadır. 

feyzan soykan kimdir, feyzan soykan biyografi, feyzan soykan kaç yaşında, karagül emre kimdir, karagüldeki emre karakteri kimdir, karagül dizisi mayaya aşık olan çocuk kim, karagül dizisi elif öğretmeninin yiğeni yeğeni emre, karagül emre resimleri, karagül dizi oyuncuları, feyzan soykan boyu kilosu yaşı kaç

Feyzan Soykan resimleri


kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder