Kara Ekmek Canan (tuğba Melis Türk) Kimdir - Tuğba Melis Türk Biyografi Resimleri

KARA EKMEK CANAN KİMDİR
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Atv'nin sevilen Kara Ekmek dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Beğenilerek izlenen Kara Ekmek dizi oyuncularına bu hafta iki yeni oyuncu dahil olmaktadır. Yeni katılan oyuncular hakkındaki bilgiler yazımızdadır.

Kara Ekmek dizi oyuncuları arasında Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır. Bu hafta yeni katılacak karakterler ise Tuğba Melis Türk ve Alican Albayrak isimli oyunculardır. 

Alican Albayrak, Kara Ekmek dizisinde Ömer karakterini canlandırırken, Tuğba Melis Türk ise dizide Canan karakterini canlandıracaktır. Bizde sizler için Tuğba Melis Türk hakkında bilgileri ve Kara Ekmek dizisi Canan kimdir gibi soruların cevaplarını derledik.

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI>>>

Kara Ekmek Dizisindeki Canan Karakteri Kimdir?

Tuğba Melis Türk Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Kara Ekmek dizisinde Canan karakterini canlandıran Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 tarihinde Bulgaristan, Sofya’da doğmuştur. Baba tarafı Azeri kökenli olan güzel oyuncu ailesi ile birlikte Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmişlerdir. Tuba Melis Türk İstanbul’da yaşamaktadır ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dram ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. 

Tuğba Melis Türk Akademi Neo’da oyunculuk dersleri aldı. Ayakkabı ve şapka tutkunu olan Tuğba Melis Türk, çileği çok sevdiğini söylemektedir. Toplamda üç kere güzellik yarışmasına katılan Tuğba Melis Türk, Miss Turkey 2009 güzellik yarışmasında finalist, Miss Kemer Güzellik yarışmasında ise ikinci olmuştur. 2011 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasında birinci oldu. 

İlk olarak 2004 yılında oyunculuğa başlayan güzel oyuncu bu zamana kadar bir çok dizide rol almıştır. 2013 yılının yazında Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ile nişanlandı sonrasında ise ayrıldılar. Daha önce de 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide tanışıp birlikte olduğu oyuncu Murat Han ile ayrıldılar.

Tuğba Melis Türk Twitter : https://twitter.com/tugbamlstrk
Tuğba Melis Türk Facebook : https://tr-tr.facebook.com/pages/Tuğba-Melis-Türk

kara ekmek canan kimdir, kara ekmek dizisine yeni giren canan kim, kara ekmek dizisi canan resimleri, kara ekmekteki cananın gerçek adı, kara ekmek canan kaç yaşında, tuğba melis türk kimdir, tuğba melis biyografi, tuba melis türk kaç yaşında boyu kilosu kaç, tuğba melis türk resimleri, kara ekmek dizi oyuncuları,

Tuğba Melis Türk Resimleri


 
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder