Kiraz Mevsimi Senecan (ece Yüksel) Kimdir - Ece Yüksel Biyografi Ve Resimleri

KİRAZ MEVSİMİ SENECAN KİMDİR
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Son zamanların en çok izlenen dizisi olan Kiraz Mevsimi çılgınlığı giderek büyüyor. Yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen Kiraz Mevsimi dizi oyuncuları izleyenler tarafından benimsenmiştir. Sevilen diziye yeni oyuncularda katılmaya devam etmektedir.

Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Nilperi Şahinkaya, Fatma Toptaş, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Her geçen gün daha çok izlenen diziye geçtiğimiz günlerde Naciye hala ve kızı Senecan isimli yeni oyuncular katılmıştır.

Kiraz Mevsimi dizisine yeni katılan Senecan dizinin izleyenleri tarafından oldukça merak edilmiştir. Bizde sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi Senecan karakteri hakkında merak edilenleri ve Senecan'ın gerçek adı nedir gibi bilgileri sizler için derledik.

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimi Senecan Kimdir?

Ece Yüksel Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Senecan karakterini canlandıran kişi Ece Yüksel isimli oyuncudur. Kiraz Mevsiminde Naciye Halanın kızı olan Senecan ayrıca Ayaz'ın yeğeni/kuzenidir.
Senecan karakterini canlandıran Ece Yüksel 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. Ece Yüksel ilk olarak 2009 yılında Star TV'de ekrana gelen Güldünya isimli dizide rol almıştır.

Daha sonra Av Mevsimi filminde ve Çekmeceler isimli sinema filmlerinde rol aldı. Genç oyuncu son olarak Nefesim Kesilene Kadar filminde rol aldı. Kiraz Mevsimi dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyucu Senacan karakterini canlandırıyor.

kiraz mevsimi senecan kimdir, kiraz mevsimi senacan saç şekilleri, kiraz mevsimindeki senacan kaç yaşında, ayazın kuzeni senecan kim, ayazın yiğeni senacan gerçek adı, naciye halanın kızı senacan, kiraz mevsimi senacan resimleri, ece yüksel biyografi, ece yüksel hakkında bilgi, ece yüksel hangi dizilerde oynadı, senacan boyu kilosu yaşı kaç

Ece Yüksel Resimleri


        
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder