Karagül Dizisi Deniz (su Olgaç) Kimdir - Su Olgaç Kimdir Biyografi Ve Resimleri

KARAGÜL DİZİSİ DENİZ KİMDİR
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Mesut Akusta, Şerife Sezer, Hilal Altınbilek, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Turan ve Ece Uslu gibi başarılı isimleri yer aldığı sevilen dizi Karagül her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. 

Karagül dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok ismin yer alması ile birlikte Karagül dizisine yeni katılan oyuncu ve karakterler olmaktadır. Diziye sonradan dahil olan isimlerden bir tanesi de Deniz karakteridir. Karagül dizisi Deniz karakteri dizideki Oğuz komutanın kızıdır. 

Karagül dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile izleyicinin beğenisi toplayan oyuncunun gerçek adı Su Olgaç'tır. Biraz asi ve geçimsiz bir karakter olan deniz karakteri yani Su Olgaç hakkında merak edilen herşey Su Olgaç kimdir, kaç yaşındadır gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

Karagül Dizisi Deniz Karakteri Kimdir

Su Olgaç Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Karagül dizisinde Oğuz Komutanın kızı Deniz karakterini canlandıran oyuncu Su Olgaç, 2 Temmuz 1987 yılında İstanbul da doğmuştur. Lise eğitimini Avusturya lisesinden mezun olarak bitiren Su Olgaç daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Su Olgaç, Dot tiyatro topluluğu tarafından 2010-2011 sezonunda sarıyer’deki koleksiyon mobilyanın bahçesindeki çadırda sergilenen ve 1998 yılında aynı isimle sinemaya da uyarlanan danimarkalı yazar yönetmen oyuncu thomas vinterberg’in festen (kutlama) isimli mükemmel oyununda michael ve mette’nin küçük kızları’ rolünü üstlenmiştir. Su Olgaç iyi derecede ingilizce, almanca ve fransızca bilmektedir.

karagül dizisi deniz kim, karagüldeki denizin gerçek adı, oğuz komutanın kızı deniz kimdir, karagül oğuz komutan ve kızı, karagüldeki komutanın kızı deniz, karagül deniz resimleri, karagül dizisi deniz kaç yaşında, karagüldeki deniz hangi dizilerde oynadı, su olgaç kimdir, su olgaç biyografi, su olgaç kaç yaşında boyu kilosu kaç resimleri

Su Olgaç Resimleri


kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder