Paramparça Dizisi Hazal Öldü Mü? - Paramparça Gülseren Ve Hazal Diziden Ayrıldı Mı?

PARAMPARÇA HAZAL ÖLDÜ MÜ?
Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Paramparça 22. bölümü ile 27 Nisan akşamı ekranlarda oldu. Dizinin yayınlanan bölümünde izleyenler bölüm sonunda Hazal ve Gülserenin bindiği taksinin inşaat çukuruna uçtuğunu görünce hüsrana uğradılar işte Paramparça 22. bölüm ile ilgili detaylar.

Pazartesi akşamı ekrana gelen paramparça 22. bölüm final sahnesinde Gülseren ve kızı Hazal bir taksiye bindiler, birden taksicinin telefonu çaldı ve konuşmaya başladı. Telefonda evine haciz geldiğini öğrenen taksi şoförü sinirlenip avukatla konuşmaya başlayınca hızlı gitmeye başladı ve aracın kontrolünü kaybederek bir inşaat çukuruna uçtular. Finali böyle biten paramparça 22. bölümün sonunda tüm izleyici merak içinde acaba Hazal ve Gülseren öldü mü? veya ölecek mi sorusunu sormaya başladılar.

PARAMPARÇA HAZAL ve GÜLSEREN ÖLDÜ MÜ?

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Ebru Özkan gibi isimlerin olduğu sevilen dizi başarılı bir şekilde izlenmeye devam etmektedir. Bir süre önce başrolde olan Hazal karakterini canlandıran Alina Boz hakkında diziden ayrılacak gibi söylentiler çıkmıştı.

Paramparça 22. bölüm sonunda yaşanan bu kaza sonucunda ise tüm izleyicilerin ve dizinin sevenlerinin aklına hemen bu düşünceleri getirdi. Paramparça yeni bölümü yani 23. bölüm fragmanında ise kaza yapan Hazal ve Gülserenin hastaneye kaldırıldığı ve ağır yaralı oldukları görünmektedir. Her iki oyuncuda dizinin başrol oyuncusu oldukları için tüm izleyiciler tarafından paramparça dizisi hazal ve gülseren öldü mü, alina boz ve nurgül yeşilçay diziden çıktı mı gibi soruları sormasına neden olmuştur. 
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
İlerleyen günlerde Alina Boz ve Nurgül Yeşilçay'ın yani Hazal ve Gülserenin paramparça dizisinden ayrılıp ayrılmadığını, öldü mü ölmedi mi gibi soruların cevaplarını sizlere buradan duyuracağız. Eğer tahminleriniz ve paylaşmak istedikleriniz varsa yorum bölümünden tüm dizi izleyenleri ile paylaşabilirsiniz.

paramparça alina boz diziden ayrıldı mı, paramparça dizisi hazal öldü mü, paramparça 22. bölüm gülseren hazal öldü mü, alina boz diziden ayrıldı mı, nurgül yeşilçay paramparça dizisinden çıktı mı, hazal ve gülseren ölecek mi, kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder