Kösem Sultan Kimdir - Bensu Soral Kimdir - Bensu Soral Kaç Yaşında Boy Kilo - Kösem Sultan Foto


KÖSEM SULTAN KİMDİR - BENSU SORAL

Star Tv ekranlarında başlayacak olan ve izleyici tarafından en çok merak edilen diziler arasında yer alarak gündeme bomba gibi düşen Kösem Sultan dizisi yakında başlayacak.

Dizi başlamadan Kösem Sultan'ı kimin canlandıracağı ise büyük merak konusu olurken Bensu Soral Kösem Sultan'ı canlandıracağı öğrenildi.

Kösem Sultan'ı oynayacak olan isim olarak daha önce farklı isimlerin adı öne sürülse de son olarak Bensu Soral kesin ve net olarak bildirildi. Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi isimler daha önce çıkan haberler arasında yer almıştı.

İlk sezonda Kösem Sultan'ın 16 - 20 yaş halinin anlatılacağı dizide 23 yaşındaki Bensu Soral başrol oynayacak.Oyuncu Hande Soral'ın kardeşi olan Bensu Soral Kösem Sultan dizisinde baş rol alacak.

BENSU SORAL KİMDİR 

Bensu Soral Yaşı: 24
Bensu Soral Boyu: 163 cm
Bensu Soral Kilosu: 55

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşi olan Bensu Soral son projesi olarak Kösem Sultan dizisinde baş rol alarak Kösem Sultan'ı canlandıracak. 1991 Bursa doğumlu olan Bensu Soral oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor.

Bursa İnegöl’de eğitimine devam eden Bensu Soral, burada İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur.

Oyuncu Hande Soral’in öz kardeşi olan Bensu Soral, ekran karşısına geçmesini sağlayan ve ilk dizisi olan, TRT’nin yapımı “Yol Ayrımı” dizisinde rol alarak, beğeni toplamayı başardı. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın “Kader” isimli şarkısına çekmiş olduğu klipte de rol alan oyuncu, burada da dikkat çekmiştir.

KÖSEM SULTAN FOTOĞRAFLARI - BENSU SORAL FOTO 









kösem sultan kimdir, kösem sultan dizisi bensu soral kimdir, kösem sultanı kim oynuyor, bensu soral kimdir, bensu soral boy kilo biyografi, kösem sultan gerçek adı,bensu soral kim, bensu soral biyografisi, bensu soral sevgilisi, bensu soral boyu, bensu soralın yaşı kaç, bensu soral foto galeri, bensu soral instagram, kösem sultanı kim oynayacak
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder