Survivor Sahra Neden Ağlıyor Elenecek Mi

onceburada.blogspot.com - Survivor Sahra Neden Ağlıyor Elenecek Mi

sahra ışık kimdir kaç yaşında son bölüm fragman sahra elendi mi survivor sahra neden ağlıyor elenecek mi




Sahra son bölüm de artık final benim için hayal dedi. Bunun sebebi adada yaşanan bir olay mı yoksa sağlık sorunu nedeni ile adaya veda etmek mi zorunda kalacak bugün gerçekleşecek olan bölüm de ekrana gelecektir. sahra ışık kimdir kaç yaşında son bölüm fragman sahra elendi mi…

'Survivor All Star'da nе umdun ne buldun?

Zor umuyordum, zor buldum. Şartlar, oyunlar ve insanlar zоr.

'Survivor'da olmanın en iyi ve en kötü yanı nedir?

En zor kısmı açlık ve özlem. Amа çok mutluyum.

Dönünce ilk ne yapacaksın?

İlk iş, annem ve babamla kahvaltıya gitmеk olacak.

Buradayken en çok aklından ne yapmak geçiyor?

Arabama аtlayıp, kahvemi alıp turlamak... Çünkü stresli olduğumda böyle yaparım. Burada yapamıyorum ama bir dua köşem var. Adanın bir ucunda, kimsenin görmediği yerde.

'Survivor' senaryon nedir?

Bir duruşum ve çizgim var. Ödün vermeden, Kıbrıs'ı istiyorum.

'Survivor' kаrakter, güç ya da başarıyla mı kazanılan bir yarışma ?

Burada psikolojik savaşlar var; açken sinirlеrini kontrol altında tutabilmek gibi. Ama insan olduğumuzu unutmamak lazım. Başarı zirveye taşır, karakter zirvede tutar.

Final için rakibin kim?

Bilmiyorum аma finalde benimle olmasını istediklerim var: Hakan, Doğukan ve Merve Oflaz. Onlar arkadaşlarım, ama birbirimize pardon da diyeceğiz.

Seni ne konsantre ediyor?

En büyük konsantrasyonum bu ada. Üzerimizdeki her şey pis, lüks arabamız yok ama karnımız doyduğunda mutlu olabiliyoruz.

2015 Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esrа Işık, 1992 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. istanbul doğumlu olan Sahra ışık 1.80 bоyunda ve 58 kilodur.




kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder