Nur Bozar Evlendi Mi - Nur Bozar Ne Zaman Evlendi - Nur Bozar'ın Düğünü - Nur Bozar Kına Gecesi


NUR BOZAR EVLENİYOR


Show Tv'nin başlattığı ve rüzgarlar estiren yarışması bir çok yüzü bize kazandırdı. Bunların en başında ise Nur Bozar geliyor.

Güzelliği ve efendiliği ile Türk halkının dikkatini çeken Nur Bozar'ın bir de yarışmadan elenirken başına gelen olaylardan sonra Türk halkı madur gördüğü için onu daha çok sevdi.

Efendiliği ve güzelliği ile dikkatleri çeken Nur Bozar'ın hayranları onu ekranlarda görmek için can atıyor.

Bir proje için anlaşan Nur Bozar yarışmanın jürisinde Nihat Doğan olduğu için yarışmanın sunuculuğundan başlamadan ayrılmıştı.

Bu Tarz Benim yarışmasından elenmek isteyen Nur Bozar'ı Nihat Doğan hakaret yağmuruna tutmuştu bildiğiniz gibi ancak buna rağmen Nur Bozar yine efendiliğinden taviz vermemişti ve Türk halkının gözünde bir kat daha büyümüştü.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra ekranlarda gözükmeyen Nur Bozar'ın hayranları onu facebook hesabından takibe devam ediyor.

Türk halkının çok sevdiği Nur Bozar evliliğe yürüyor. Bir kaç ay önce nişanlanan Nur Bozar 12 Nisan akşamı kına gecesi yaptı.

Gökhan Şener ile dünya evine girmeye hazırlanan Nur Bozar'ın düğünü ise 18 Nisan'da olacak.

 

NUR BOZAR'IN KINA GECESİ RESİMLERİ













nur bozar evlendi mi, nur bozar ne zaman evlendi, nur bozarın kına gecesi resimleri, nur bozarın düğünü ne zaman, nur bozar düğün tarihi, nur bozarın düğünü nerede, nur bozar kiminle evleniyor, nur bozar kocası kim, nur bozar düğün resimleri, nur bozar düğünü, nur bozarın nişanlısı, nur bozarın düğün fotoğrafları

kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder