Asla Vazgeçmem Sinan (eren Hacısalihoğlu) Kimdir - Eren Hacısalihoğlu Biyografi Ve Resimleri

ASLA VAZGEÇMEM SİNAN KİM

Show Tv'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem dizisi ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. İlgi ile izlenen Asla Vazgeçmem dizi oyuncuları arasındaki Eren Hacısalihoğlu hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir'in paylaştığı Asla Vazgeçmem dizi oyuncuları arasında Tuğçe Kumral, Yonca Cevher, Eren Hacısalihoğlu, Yağızhan Dikmen, Tugay Mercan gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Asla Vazgeçmem dizisinde sevilen oyunculardan bir tanesi de Eren Hacısalihoğlu isimli oyuncudur. Eren Hacısalihoğlu dizide Sinan karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile aranan isimlerden olan Eren Hacısalihoğlu hakkında kaç yaşında, boyu, kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve paylaştık.

ASLA VAZGEÇMEM DİZİ OYUNCULARI>>>

Asla Vazgeçmem Dizisindeki Sinan Karakteri Kimdir?

Eren Hacısalihoğlu Kimdir
Asla Vazgeçmem dizisinde Sinan karakterini canlandıran Eren Hacısalihoğlu, 5 Haziran 1979 tarihinde Trabzon Akçaabat’ta doğmuştur. 21 yaşına kadar Ankara’da yaşayan ve orada inşaat mühendisliği okuyan yakışıklı oyuncu, TED Koleji’nde ortaokuldayken de müzikallere katılmaktaymış. Daha sonra mühendislik okumayı bırakan Eren Hacısalihoğlu oyunculuğu seçmiştir. Eğitimi için uzun süre İstanbul’da yaşayan karizmatik oyuncu İstanbul Haliç Üniversitesi mezunudur. Okuldan mezun olduktan sonra yakışıklılığı ve sempatik hareketleriyle birçok yapımcının dikkatini çekmiştir.

Aldığı teklifleri değerlendirerek birçok başarılı yapımcının dizilerinde rol almıştır. Yakışıklı oyuncunun oynadığı bazı diziler: İnsan Aldandı, Mavi Kelebeklerdir. Hayatına hala oyunculuk yaparak devam eden yakışıklı oyuncu Eren Hacısalihoğlu şimdi ise Asla Vazgeçmem dizisinde Sinan rolüyle oynamaktadır. 

Eren Hacısalihoğlu boyu 180, 
Eren Hacısalihoğlu kilosu 73’tür. 
Eren Hacısalihoğlu Twitter Adresi: twitter.com/erenhcsalihoglu

asla vazgeçmem sinan kimdir, asla vazgeçmem dizisindeki sinan kim, asla vazgecmem dizi oyuncuları ve isimleri, asla vazgeçmem sinan kim gerçek ismi, asla vazgeçmemdeki sinan, eren hacısalihoğlu kimdir, eren hacısalihoğlu biyografi, eren hacısalihoğlu kaç yaşında, eren hacısalihoğlu resimleri, eren hacısalihoğlu boyu kilosu kaç,

Eren Hacısalihoğlu Resimleri


kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder