Acil Aşk Aranıyor Ayla (rojda Demirer) Kimdir - Rojda Demirer Kimdir Biyografi Resimleri

ACİL AŞK ARANIYOR AYLA KİMDİR
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa zamanda sevilerek ilgi ile izlenmeye başlanan Acil Aşk Aranıyor dizisi yeni bölümleri ile izleyicinin karşısında olmaya devam etmektedir. 

Başrollerinde Serhat Teoman, Rojda Demirer, Duygu Yetiş gibi isimlerin yer aldığı Acil Aşk Aranıyor dizisinde Nisan ve Sinan karakterleri arasında geçen tatlı sert çekişmeleri konu almaktadır. Aynı hastanede çalışan iki doktor olan Sinan ve Nisan karakterleri izleyenlerin beğenisini toplamıştır. 

Acil Aşk Aranıor dizi oyuncuları arasında bulunan ve sevilen bir diğer isim ise güzelliği ile dikkat çeken Rojda Demirer isimli oyuncudur. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Sinan'ın ablası Ayla karakterini canlandıran Rojda Demirer hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Sergilediği oyunculuk ve güzelliği ile aranan isimlerden olan Rojda Demirer hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

ACİL AŞK ARANIYOR OYUNCULARI>>>

Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki Ayla Karakteri Kimdir?

Rojda Demirer Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Acil Aşk Aranıyor dizisinde Doktor Ayla karakterini canlandıran Rojda Demirer, 12 Ağustos 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Diyarbakır’lıdır. 1997 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden 2001 yılında mezun oldu. 

Rojda isminin anlamı “güneşin doğuşu” demekmiş. 7 yaşındayken babası ölen oyuncu, 9 yaşında iken 1988 yılında sınavlarını kazanarak TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati kadrosuna girmiştir. Daha sonraları da TRT' de çocuk dizileri, program sunuculukları film, dizi ve çizgi film seslendirmeleri yapmıştır. 

2002-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. 2008 yılında istifa etti. 2002 yılında “Gönderilmemiş Mektuplar” adlı sinema filminde Türkan Şoray’ın kızını oynayarak sinemaya başladı. Şiir yazmak, spor yapmak, konsere gitmek ve uyumak hobileri arasındadır. Kapalı yer korkusu, yani klostrofobi. Bir de yükseklik fobisi vardır. Spor hocalığı yapan Erhan Ünal adında erkek arkadaşı vardır. 2010 yılında “Geniş Aile” dizisinde sonradan Zeynep karakterini canlandırarak dahil oldu. 

Rojda Demirer Filmleri ve Dizileri

2012 - Alev Alev (Dizi) 
2012 - KAOS Örümcek Ağı(Sinema) 
2011 - Elde Var Hayat (Dizi) 
2010 - Geniş Aile (Dizi) 
2009 - Melekler Korusun (Dizi) 
2007 - Sevgili Dünürüm (Dizi) 
2006 - Yaşanmış Şehir Hikayeleri (Dizi) 
2006 - Hisarbuselik (Dizi) 
2006 - Candan Öte (Dizi) 
2005 - Tadımız Kaçmasın (Dizi) 
2004 - Canım Benim (Dizi) 
2004 - Ağa Kızı (Dizi) 
2003 - Aşk Olsun (Dizi) 
2002 - Gönderilmemiş Mektuplar(Sinema)

acil aşk aranıyor ayla kimdir, acil aşk aranıyor ayla resimleri, acil aşk aranıyor dizisi ayla karakteri gerçek adı, acil aşk aranıyor sinanın ablası ayla, rojda demirer kimdir, rojda demirer biyografi, rojda demirer resimleri, rojda demirer kaç yaşında boyu kilosu kaç

Rojda Demirer Resimleri
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder