Rüya dizisi 4. bölüm özet. Düğüne davetsiz misafir şoku

Geçen bölüm sonunda düğün günü Faysal kızı Elif'i Selami'ye verir. Kızın çığlıkları kulağında çınlarken eve gelir. Bulut ise Elif'in telefonunun yerini öğrenmiştir. Eve gelir. Olaylardan habersiz İnan ile kavga ederler. Gülendam polis çağırır; Bulut'u götürürlerken yaralanan İnan'ı hastaneye götürürler. Alaz da Sırrı'dan Elif'i bulmasını ister.

Yıldız mahallede yaptığı araştırmada Gülendam'ın Bulut'un ailesiyle iş çevirdiğini öğrenip Bulut'a söyler. O da Cihan'a söyler. Cihan Ruhşen'e sorar. Kadın bir şey yaptığını kabul eder. Sonra oğlunun karakolda olduğunu öğrenince oraya gidip Bulut'la konuşur.

Alaz; İnan ile konuşup şikayetini geri almasını söyler. İnan Alaz'ın Giray'ların tanıdığı olduğunu öğrenip sorular sorar. Alaz İnan'dan babasının ağzından laf almasını ister. Tam alacakken Gülendam gelip mani olur. Bulut ve Alaz evin önünde bekler

Elif ise sürekli olarak Selami'den kurtulmaya çalışmaktadır. Bir aynayı kırıp saklar. Gece Selami içkiyi fazla içmeye başlar. Faysal ise gece rüyasında kızını çok kötü bir halde görüp sabahı sabah eder. Sabah babasını Elif'in odasında görünce Selami'ye götürdüğünü söyler. İnan babasına da Gülendam'a da verip veriştirir. Sonra da Alaz ve Bulut'a söyler.

Alaz Selami'nin çiftlik evini öğrenir ve Bulut'la beraber gidip kızı kurtarırlar. Alaz ise Selami'yi bir güzel döver. Alaz'ı bütün gün teyzesi arar ama çocuk açamaz. Teyzesi gece eve gelip hesap sormaya kalkınca Alaz onu tehdit eder. Geceyi Bulut ile beraber geçirir. Sabah da Yıldız ve annesi onlara kahvaltıya gelir.

İpek Cemre ile buluşup ona bir tuzak kurar. Gittikleri bir mağazada en çok hırsızlık yapanın birinci olacağı bir oyuna Cemre'yi zorlar. Eğer yakalanırsak zaten parasını ödeyeceğim der. Ama kız yakalandığında ödemez hatta tanımamazlıktan gelir. Gülendam gelip kızını kurtarır

Yıldız'ın annesi Eliflerin evine gider. Çok ağır konuşur ve Faysal'a tokat atar. Mahalleliye sizin yaptıklarınızı anlatacağım kimse üzünüze bakmayacak der. Dediğini de yapar. Artık mahalle esnafı onlarla alış veriş yapmamaya başlar. Elif özel eşyalarını almak ve ailesine son bir söz söylemek için eve gider. Bulut da onunla beraberdir. Kız da Bulut da ağır konuşurken Gülendam Bulut'a annesinin onları azmettirdiğini para teklif ettiğini söyler.

Alaz İnan'a silah verir. Dayak yemiş Selami'nin yanına götürür. Başına silah dayar ve adamı öldürür. Gizli kamerayla onları çeker. İlerde İnan'a şantaj yapılması için kullanacaklardır.

Bulut annesine gidip kızar ve tehdit eder. Eger elif'ten özür dilemezse evlatlıktan reddedilmeye tamam diyeceğini söyler. Cihan da aynı resti çeker. Ruhşen aynı akşam kocasıyla gidip kızdan özür diler. Ancak bu bir oyundur.

Ertesi gün düğün vardır. İnan da mutluluklar dileyip düğüne gelir. Küçük ama gösterişli aile arasında bir düğündür. İpek çektiği videoyu Cemre'ye yollar. O da annesine kıskançlıkla gösterir. Düğüne davetsiz misafir olarak teyze Selma gelir. Herkesin içinde Cihan Giray'a yıllardır sakladığı sırrı açıklamak isteyip istemediğini sorar. Herkes şaşkınlıkla kalakalır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder