Dolunay 6. bölüm özet. Ferit yollanan zarftakileri görecek mi

Geçen bölüm sonunda karısının Ferit ile konuştuğunu görüp kıskanır. Adamını arayıp "Demir ve Zeynep'e yaptığın tarifeden olsun. Ferit yarın sabaha gözlerini açmıyacak" der. Bu konuşmanın Ferit ile ilgili kısmını karısı Demet duyar ve adamı ikna edip vazgeçirir. Hakan adamına olay günü sadece Zeynep ve Demir'i öldürmek istemiş; arabada çocuk olduğundan haberleri yokmuş.

Deniz'in arabası bozulduğu için onları eve Ferit bırakırken Alya'nın sarhoş olduğu haberi gelir. Gidip onu alırlar. Parkta otururlarken pilav arabasından pilav alıp yiyen Deniz ile Nazlı'ya bakan Ferit'i gören Alya kıza aşık olduğunun fark edildiğini söyler. Ayrıca Nazlı'nın Deniz'i  arkadaşı olarak gördüğünü söyler

İki tarafta Bulut'un vesayeti için avukatlarla konuşup diğer tarafın açığını yakalamaya çalışırlar. Hakan yurtdışına kaçakçılık yapmaktaymış. Engin Asuman'a şirketinde staj ayarlar. Nazlı gidemediği için Bulut'un yanına kızları yollar. Havuz kenarında oynarlar.

Engin; Fatoş'a çok kızgındır. Herkesi Deniz'in evinde toplar ve ifadelerini alır. Akşam Alya'nın yeni mekanda konseri vardır. Fatoş Engin ile konuşacağı için çok heyecan yapar. Sonrasında Engin ile konuşur ama adam hala ters davranır.

Bu arada Alya'nın mekanının işletmecisi işler iyi olmadığı için orayı kapatmayı planlamaktadır. Deniz burasının kıza iyi geldiğini düşündüğü için orayı kimsenin bilmemesi şartıyla devralmaya karar verir. O gece Deniz Alya'ya gitaristlik yapar.

Ferit hastalanır. İşe geç gidip erken gelir. Demet de hastalandığını öğrenince Ferit'e gider. Demet sonrasında Nazlı'ya eskiden Ferit ile nişanlı olduklarını söyler. Ferit hasta olduğu için Nazlı evde onunla kalır. Bulut dayımla konuşacağım diye tutturunca görüntülü olarak Ferit'i ararlar. Telefonu Nazlı açınca kızın o geç saatte hala Ferit'te olması Ferit'in açığını arayan Hakan'ın dikkatini çeker. İkilinin arasında bir ilişki olduğunu ve ortaya çıkarırsa vesareti alabileceğini düşünür.

Ferit ile Nazlı'nın arasında bir ilişki olduğunu düşünen Demet kıskançlıkla Asuman'ın kendisine gönderdiği resimlerle beraber vesayeti kaybetmesine neden olan görüntüyü de yollar. Cd ye iliştirdiği notta bu işi Asuman'ın yaptığını Nazlı'nın da buna göz yumduğunu yazar. Şirkette gördüğü Asuman'a bunu söylediğinde kız panikler. Görüntüler ve resimlerin olduğu zarfı kurye ile yollar

Engin şirkete gidecek iken Fatoş da yakalanmasına sebep olan yere iş görüşmesine gitmektedir. İkli asansörde kalır. Fatoş panik atak geçirince Engin onu sakinleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder