Rüya 6. bölüm özet. Elif Bulut'a yakalanacak mı

Elif çaresizlik içinde Alaz'ın bunu neden yaptığını sorgulamaya çalışırken Bulut beklemekten sıkılıp gitmeye kalkar. Sonunda Elif kararını verir ve Bulut'un hayatını kurtarmak için Alaz'a "Evet" der. Alaz ile beraber olurken Semra da Bulut'u arayıp "Vazgeçtim seninle buluşmayacağım" der.

Selami'nin annesi polislerle Faysal'ın evine gelip adamı götürür. Kahveye gelen polisler de İnan'ı götürür. İsa durumu Sırrı'ya anlatır. Alaz; Selami'nin sekreterini çoktan ayarlayıp kendi görüntülerini sildirmiştir. Polisler baba oğulu sorguya alır. Alaz avukat gönderip onları kurtarır. 

Bulut şirkete döndüğünde babasına hesap sorup çektiği parayı ve Semra ile fotoğrafını gösterir. Ruhşen de olayın peşindedir. Cihan bir barda içerken yanına Ruhşen'den yediği tokatı hazmedemeyen Şahika gelir ve beraberce içerek dertleşirler. Kız biraz Cihan'a asılsa da adam pas vermez.  

Yıldız Elif'i arar ama ulaşamayınca üzülür. Elif o olaydan sonra eve gidip ağlar, üzülür sonrasında tekrar mutfağa girip akşam için yemek yapar. Bulut çok beğendiğini söyler. Elif olay yerinde alyansını bırakmıştır. Alaz bulduğu yüzük ile Elif'i tekrar tedirgin eder. Elif onu kabusunda görüp çığlık atarak uyanır. 

İnan sürekli ellerinde kan varmış gibi görürken şimdi de Selami'yi gündüz vakti görmeye başlar. Hatta adamın kendisiyle konuştuğunu görür. İsa da onu sıkıştırınca adamı Selami'yi gömdükleri yere götürür. Faysal oğlunun bir şeyler çevirdiğini düşündüğü için onu takip eder ve olanları anlatırken oğlunu duyar. Sonrasında oğlu ile yüzleşir.

Bulut; Elif'i şirkette yeni kurulan dizayn bölümünün başına getirmek ister. Kız tecrübesiz olduğu ve Alaz'la çalışacağı için kabul etmek istemez. Alaz Elif'e yüzüğünü vermesi için ertesi gün ona gitmesi gerektiğini söyler. Elif bu teklifi kabul eder. 

Ruhşen yaptırttığı araştırma sonunda Selma'nın soy adını görür ve Alaz ile akraba olduğunu anlar. Kadının kaldığı otel odasına gider ve "Bana her şeyi anlatacaksın. Alaz'ın teyzesi olduğunu biliyorum" der. Selma Ruhşen'in kafasına bir şeyle vurup bayıltır ve kaçar

İpek o gün Elif'i Alaz ile görmüştür. Elif ise Yıldız ile beraber olduğunu söylediği için Elif'i sıkıştırır. Sonrasında Cemre'ye gidip kızla konuşur. Mahallede gördüğü Yıldız'dan Elif'in yüzüğünü ister. Yıldız ortada Elif'in yalanı olduğunu anlayıp bir bahaneyle kaçar. Elif artık uyuyamamaktadır.

Sefer Yıldız'a parmağını kırdığını söyler. Yıldız inanmak istemez. Sırrı eve geldiğinde gördüğü Cemre'ye tutulmuştur. Kıza gül gönderir; arabayla kapısında gözetler. Gülendam eve gelen güllerden sonra Cemre'yi sıkıştırır. İnan babasına ters bir şey yapınca adam polisleri arayıp Selami'nin gömülü olduğu yeri ihbar eder. Polis ekipleri gelip orayı araştırır

Annesi şirketteki bu yeni dizayn grubu ve marka için Elif'i özellikle de Alaz'ı seçmesinden rahatsız olup Bulut'a "Düğüne gelen o kadın Alaz'ın teyzesi selma Noyan'mış" der ve belgeleri gösterince Bulut sinirlenip Alaz ile konuşmak için evine gider. Elif de yüzüğünü almak için adamın evine gitmiştir. Elif evde yukarı saklanır. Bulut Alaz'a teyzesiyle ne çevirdiğini sorunca Alaz inkar eder. Albümleri gösterip hiç birinde teyzesinin olmadığını söyler. O sırada Elif birşey düşürüp ses yapar. Bulut yukarıya fırlar. Bakalım Bulut Elif'i Alaz'ın evinde görecek mi?








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder