Kalp Atışı 8. bölüm özet. Eylül'ün başı dertte mi

Ali Asaf ve Eylül kızın doğum gününün akşamında baş başa lunapark ve parkta zaman geçirip yarışırlar. Kız Ali Asaf'ın kolunda yatar ama gördüğü kabusla uyanır. Adam onu eve bıraktığında Eylül ona sarılır.

Alp kırmızı biber yeme yarışmasının sonunda rahatsızlanır ama kurtulur.
Sinan yeni bir plan içindedir. Eylül'ün kaldırımda müdahale edip kafa tasını deldiği hasta elinde sakatlık kaldığını iddia ederek gazetecilerle hastaneye gelir. Gazeteciler Eylül'e sorular sorar. Ali Asaf yetişip güvenlikle dışarı attırtır. Sinan da bu sansasyonu bahane ederek Eylül'e bir kaç gün izi kullanmasını emreder. Asistanına da Esma'nın cafesinde o hastaya para verdirtir. Esma adamı ve para alışverişini görür ama Eylül ile alakasını anlayamaz

Hastanede çalışan bir hemşire üst katlardan kendisini atar ve tüm çabalara rağmen ölür. Oğuz bu durum karşısında hayatın kısalığını fark edip Eylül'e aşkını itiraf eder. Oğuz'un üvey annesi merdivenden düştüğü için acile gelir ama kadının vücudunda başka morluklar da vardır. Babasının eşini dövdüğünü zannederler ama adam fenalaşınca onun da vücudunda morluklar olduğunu görürler. Oğuz'un kız kardeşinin yaptığını anlarlar.

Hastaneye bir hasta gelir. Kız kulağına şiş sokmuştur ve anne babası çok endişelidir. Küçük kızın kulağındaki şişi Ali Asaf çıkarır. Eylül de asistanlarla beraber kızın nesi olduğunu bulur ve küçük kız kendisine konan "şizofren" teşhisinden kurtulur.

Eylül'ün üvey annesinin ameliyatı başarılı geçer. Oğuz bu ameliyatı yaptığı, hastayı aldığı için Eylül'den kendisiyle yemek yemesini ister ama ikisinin de işleri çıkar. Oğuz da cafeye gelip Esma'ya Eylül ile yemeğe çıkamadığı için özür çiçeği aldığını söylediğinde kız da Oğuz'un Eylül'le ilgilendiğini anlar.

Ali Asaf ve Eylül o akşam sahilde yemek yerlerken geçmişte Mehmet'in parasını çaldığı adamlar çocuğu arayıp parayı Eylül'den alacaklarını söylerler. Mehmet Eylül'ü arasa da kız telefonu Ali Asaf'ın engellemesi yüzünden açamaz. İkili tam öpüşecekken peşlerindeki bu adamların arabalarının farı ile irkilirler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder