Dolunay 8. bölüm özet. Nazlı sürekli Ferit'ten kaçıyor

Nazlı sabah Ferit'in kollarında bahçede uyanınca panik olur ve utanır. Ne yapacağını bilemez ve sanki hiç bir şey hatırlamıyormuş gibi davranmaya başlar. Ferit ne yapsa nasıl konuyu açsa hep kaçar. Deniz ise Nazlı'ya karşı olan hisleri yüzünden sürekli kızın etrafında dolaşır. Nazlı da Ferit'den kaçmak için Deniz'i kullanır. Beraber organik sebze toplamaya giderler

Bulut ise mahkemenin bittiği akşamın sabahı evden kaçar. Durumu fark eden Hakan ve diğerleri polise haber verir. Hakan durumdan istifade edip Ferit'in çocuğu kaçırmış olabileceğini söyler. ifadeler verilir. Sonrasında Ferit Bulut'un kendi evi, kendi odasına gitmiş olabileceğini düşünüp Nazlı ile oraya gider. Bulut'u kendi yatağında bulup Deniz ve polise haber verir.

Ertesi gün şirkette yönetim toplantısı vardır %48 hissesi olduğu için Demet ve Hakan da gelir. Ama %52 diğerlerinde olduğu için Hakanlara fikir sormadan hızla kararları alırlar. Hakan yeni bir hamle yapar ve Deniz ile arasını düzeltmeye çalışır. Bu arada dadı olan kız Hakan'a asılsa da adam hiç pas vermez. Demet ise hamile olduğunu öğrenip çok üzülür.

Ferit Nazlı'yla baş başa kalamayınca akşam evine gider. Ona salça yapımında yardım edince oturup domatesli makarna yerler. Ferit kıza açılamadan Asuman gelir. Aynı akşam Engin Fatoş'u tiyatroya çağırır. Fatoş kabul etmez. Ferit'e de Nalı ile gitmesi için bilet verir. Nazlı tavırlı davranınca Ferit biletleri Tarık'a verir. Tarık Asuman'ın gaz vermesi ile Fatoş'u çağırır. Fatoş gelir. Oraya gittiğinde Engin'i başka bir kadınla görüp kıskanır. Tiyatroda hepsi çok sıkılır. Dönüşte Fatoş Engin'i yanındaki kızdan kıskansa da arkadaş olduklarını anlayıp rahatlar.

Gündüz Deniz Nazlı'yı ücretsiz desteklediği bir müzik kursunda çocuklara götürür. Nazlı etkilenir. Akşam Deniz'in mekanında Alya sahneye çıkıp seven, sevilen herkesin tercümanı olacağını söyler. Hepsi şaşkın kalakalır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder