Rüya 3. bölüm özet. Faysal Elif'i Selami'ye veriyor

Bulut Elif'e evlenme teklif eder ve beraberce dans ederler. Ailelere söylememe kararı alırlar. Nikah için fotoğraf çektirirler. Cihan ise Nuran'ın öldüğünü öğrendiğinde çok üzülür. Alaz'ın neden kendisine haber vermediğini merak ederek çocukla buluşur. Cihan Nuran'ın mezarına gider

Gülendam bulunduğu durumdan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Kocası Faysal'ı da alıp şirkete gider. Ruşen hanımdan iki genci ayırmak için 1 milyon lira ister ama kadın vermez

Teyzesi Selma; Alaz'a beraberce intikam almaları için teklif yapar. Alaz "Ablanın başına gelenleri gördün bir şey yaparsan senin de başına gelir" der. Cihan Alaz'a şirkete ait bir evin anahtarını verip orada kalmasını ister. Alaz Cihan'a "Bulut'lar gün aldı. Sizde baba olarak oğlunuzun yanında olmalısınız" derken adamın telefonuna "100 bin euro hazırla yoksa ailen Alaz'la ilgili gerçeği öğrenir" der. Cihan parayı getirince Selma ile karşılaşıp parayı verir.

İnan ve İsa; Selami'nin adamlarından dayak yemişti. Bunu onun yanına bırakmamak için Sırrı'dan alacağı silaha güvenmektedir. Alaz Sırrı'ya İnan'a silah vermesi için çağırır ama dövülmüş oldukları için intikam alacakları için vermez.

Ruşen ise oğlu Bulut'un ofisine mikrafon koydurtur. Şahika Ruşen hanıma gidip kızı İpek ile bu ilişkiyi sonlandırmak için düşündüklerini anlatır. Ruşen dinlerken Cihan'ın oğluyla evlilikle ilgili konuştuğunu duyup Gülendam'ı arar. Buluşurlar ve Ruşen ikiliyi ayırması karşılığında bu parayı vermeyi kabul eder.

Sefer kendi çalıştığı galeride Yıldız'a iş ayarlar. İpek Giray; Cemre'nin videolarını izleyip beğendiğini söyler. Cemre giyecek bir şeyi olmadığını söyleyip annesinden para alır ve alışverişe çıkar. Orada gelinlik bakan Elif ve Yıldız'la karşılaşır. Kızlar yalan söyleyip atlatırlar.

Alaz kılık değiştirip Selami'nin ofisine gider. Binayı komple kiralayacağını söyleyerek adamı arabasına bindirip bayıltır. İnan ve İsa'yı çağırır. gençler adamın üzerine benzin döker ve ateşe vermekle tehdit eder.

Şahika ve İpek Cemre ile buluşup Elif'i bertaraf etmek için yardım isterler. Kız kabul eder. Akşam Alaz, Yıldız, Elif ve Bulut yemeğe çıkarlar

Nikah günü Elif'in evine gider ama Gülendam evde olmadığını söyler. Yıldız hemen Bulut'u arar ve durumu söyler. Orada bulunan Cihan hemen kızın telefonunun yerini buldurtmaya çalışır. Babası Elif'i alıp iş buldum diyerek uzağa götürür. Babası kızını Selami ve adamlarına teslim eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder