Çocuklar Duymasın 6. bölümde bozulan hard disk baş rolde idi

Haluk bildiğimiz gibi eski usul bir adam. Tuna ise dijital bir erkek. Fotoğraflarını dijital olarak saklamayıp bastırttığı ve albüme koyduğu için Tuna taş fırın erkeğiyle dalga geçiyor. Ancak ertesi gün Gönül ve Tuna'nın evlilik yıl dönümleri imiş. Gönül Meltemlerde yemek yiyip düğün videosunu izlemek ister. Buraya kadar hiç bir sorun yoktur ama Tuna'nın görüntüleri ve resimleri sakladığı hard disk bozulunca Tuna'nın korkudan aklı gider. Haluk'un yardımıyla kurtulamayınca Hüseyin ve Şükrü duruma müdahale eder. Komik anların sonunda Tuna durumu itiraf eder ama Allah'tan Hüseyinler yüksek bir fatura ile bu işi halledip hard diski kurtarır.

Romantizm kraliçesi Meltem kocasından sosyal medya da bir resimlerini paylaşmasını ve altına güzel bir şeyler yazmasını ister. Hatta tehdit eder. Meltem'i üzmek istemeyen Haluk çareyi sıfır takipçili kendi hesabından paylaşmakta bulsa da Meltem kendi hesabından paylaşarak olayı herkese duyurur. Hüseyin ise kahveci yakup ile fotoğrafı paylaşıp paylaşmaması ile ilgili iddaya girer ve kaybeder. Hüseyin'in sakalları böylece kesilir.

Hüseyin gitmek zorunda olduğu bir düğünde sahte altın takar. Durumu kimse fark etmeden atlatacağını sansa da Şükrü altının üzerine isim yazdığı için yakalanırlar.

Mary hanım İstanbul'a geliyor. Selçuk beyin sevgilisi olup olmadığını araştırırken şirketteki sekreter kızla yakınlaşır. Selçuk beyin sevgilisi ise meğerse o kız imış. Selçuk bey boşanırken Mary hanım ile bir sözleşme imzalamış. Hangisinin sevgilisi olursa diğeri tatil yerindeki pahalı bir ortak evin tek sahibi olacakmış.

Gönül ise Orçun'un hala Lara ile iletişimde olduğunu Haluk'un desteği ile aşk mektubu yazdığını öğrenir. Panter edasıyla olaya müdahale edip Haluk'a bağırır ama Haluk'un söyledikleri ile geri adım atıp stres yüzünden dönüştüğü kişiden yakınır. Yine de kadını avutan ailesi olacaktır

Tuna boşboğazlık edip eski karısının yemeklerini övünce Gönül alınıp; hırs yapıp evde yemekler yapıyor. Tuna'nın eski karısının yemeklerini özleyip özlemediğini anlamayı amaçlıyor. Ancak Tuna o akşam eve gelmeden önce Haluk ile yemek yiyor. Ancak karısından çekindiğinden bunu söyleyemeyip evde de yemeğe devam ediyor. Sonuçta istifra ediyor tabi ki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder