Çocuklar Duymasın 4. bölüme yağmur ve kuzu incik damgasını vuruyor

Haluk'un canı kuzu incik çekmiş. Meltem'den bu yemeği yapmasını istiyor. Bütün gün hiç bir şey yemiyor ve bütün eşi dostu da kuzu incik yemeye çağırıyor. Buraya kadar herşey normal ama eve gelen iki şirin kız sokak köpekleri yararına kendi yaptıkları bileklikleri satıp hayvanlara yiyecek aldıklarını söylüyorlar. Sokak hayvanlarına bir de bu iki şirin kıza bayılan Meltem kızların ondan evde pişen yemekten istemesi ile çok önemli bir  karar verip Haluk'un yemeğini kızlara sokak hayvanlarına versinler diye veriyor.

Akşam eve gelen Haluk kokularla mest olsa da ev ahalisi kaçınılmaz sonu geciktirmeye çalışıyor. Sonunda durumu öğrenen Haluk kendisine hiç bırakmamasına içerlese de bir şey söyleyemiyor. Kızlar ise #yemeğiniPaylaşanAdam diye bir hachtag açarak Haluk'u TT yapıyor. Hatta Haluk ödül bile alıyor.

Öte yandan Haluk bozulan komşuluk ilişkilerini canlandırmak için herkesi evine çağırıyor. Hazırlıklar ve heyecanlı bekleyiş sonunda kimse gelmediği gibi bir kadın Haluk'u "Beni evine çağırıyor" diye polise bile şikayet ediyor. Ancak bölüm sonunda apartmanda bir kadının dart edildiğini çığlıklarını duyan Haluk hiç duraklamadan kadını kurtarıyor ve o kadının kendisini polise şikayet eden kadın olduğu ortaya çıkıyor.

O gün için meteroloji sağnak yağış ve sel uyarısı veriyor. Haluk Meltem'i ve uyarıları dinlemeyip sırıl sıklam oluyor. Ama yağmurda dışarda kalanlar karı koca yardım ediyor. Tuna ve Gönül de şimşekten çocuklar korkmasın diye evde dans partisi veriyor. Hüseyinlerin evi bodrumda olduğu için onların tek derdi evlerini su basmaması oluyor elbette

Meltem'in yağmur ile romantizm damarı tutsa da Haluk onu Beşiktaş marşıyla püskürtüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder