Dolunay 5. bölüm özet. Hakan'ın hain planı ne?

Nazlı ve Ferit evde kahve eşliğinde sohbet ederlerken Nazlı'ya Demet'ten bir telefon gelir. Bulut düşmüştür ve hastanededir. Ferit ve Nazlı gelir. Bulut'un ayağına bir şey olacağından korkan Ferit çok kızar. Eve dönüşte Nazlı; Ferit'e iş yerinin sıkıcı ve kasvetli olduğunu; onun yerinde olsa hep evden çalışacağını söyler.

Ferit ertesi gün işe gitmez evden çalışır. Ferit; Nazlı'dan bir yemek listesi ister ama evde malzemeler günlük alındığı için evde yoktur. Ferit ile beraber alış verişe çıkarlar. Hatta alınanları da Ferit taşır.

Nazlı o gün aç bir şekilde çalışırken birden fotoğrafların nereden hangi telefonla çekildiğinin bulunabileceğini öğrenip şaşırır ve düşüp bayılır. Ayıldığında ise fotografların temizlenmiş olduğunu öğrenir. Sadece modelini biliyorlarmış. O gün de telefonu bozuk olduğu için Asuman'ın telefonunu kullanmaktadır. Herkesten telefonu saklamaya çalışır

Asuman ise panikle Demet'e gelir. Demet sonrasında kıza telefon yollar. Telefonu ise bir kız arkadaşının verdiği yalanını söyler. Fatoş; kapısına gelen Tarık'a yeni bir büfe önerir. Birkaç gün sonra birkaç saatliğine oraya garson olur. Tarık da Engin'i orada Fatoş'un olduğunu bilmeden götürür.

Alya Fatoş'a elbise provası için gelir. Sonrasında kızlarla fal bakarlar. Fatoş Nazlı'ya falında Deniz'in çıktığını söyleyince Alya'nın dikkatini çeker. Alya o gece Deniz'e gidip Nazlı'nın onu arkadaşı gibi görüp sevdiğini anlatır. Duygularını itiraf etmek için acele etmemesini söyler.

Fatoş bir yere iş görüşmesine gittiği sırada Engin'e yakalanır. Bütün yalanları ortaya çıkar. Kız üzgün evde otururken onu neşelendirme işini evine gelen Tarık üzerine alır. Kızı alıp dışarı çıkarır. Keyfi yerine gelmiştir. Aynı gün Alya işinden kovulmuştur. Asuman'ı da yanlarına alıp bir mekana eğlenmeye giderler. O gece karaoke gecesiymiş. Bu yüzden canları sıkkın olan üçlü sahneye çıkar. Çok güzel eğlenip eğlendirince mekanın sahibi Alya'ya iş teklif eder.

Ferit'in annesi  kendisini biraz toplayınca eve getirilir. Bulut'un bir kaç gün sonra doğum günü vardır. Bu arada Ferit'in annesinin çok önceden kocasını aldattığını ve bunu Ferit'in gördüğünü ama söylemediğini öğreniriz. Ferit'in kadınlara olan güvensizliğinin nedeni bu imiş. Engin de gelip Fatoş'un yalanlarını anlatınca iyice kadınlara güvensizliği artar. Bunların arasında elbetteki Nazlı da vardır.

Deniz de Nazlı'ya gelmiştir ve iyi zaman geçirirler; dertleşirler. Ertesi gün Ferit doğum günü için Bulut'u alır. Daha önceden Ferit ve Demet doğum gününün nerede yapılacağıyla ilgili tartışmışlar; Hakan izin vermiştir. Bu arada Demet sürekli Ferit ile konuşmaya eski günleri hatırlatmaya çalışmakta; bunu fark eden Hakan ise kıskançlık yaşamaktadır.

Anneannede yapılan Bulut'un doğum gününe Ferit Nazlı'yı çağırmaz. Ama Deniz çağırmıştır hatta beraber gelirler. Bir diğer davetsiz misafir de Hakan ve Demet'tir. Demet'in ısrarıyla Hakan da gelmiştir. Doğum gününde Demet yine Ferit'e yaklaşıp konuşmaya başlayınca Hakan adamını arayıp şöyle der: "Demir ile Zeynep'e uyguladığımız tarifenin aynısını Ferit'e uygulayacaksın" Yani Demir ve Zeynep'in ölümü kaza değilmiş. O andan itibaren Ferit de tehlikede


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder