Rüya 5. bölüm özet. Alaz Elif'i neyle tehdit ediyor.

Elif ve Bulut'un düğünü sırasında Alaz'ın teyzesi ortaya çıkmıştı.Cihan Giray'ın herkesten sakladığı bir sırrı olduğunu ve onu bildiğini söyler. Ruhşan bu sır ile ilgilendiğini söyler. Sosyal medyada da büyük bir merak ve gündem oluşur. Alaz kadını zorla dışarı çıkarır ama sonrasında sevinçli zafer çığlıkları atar. Nikah kıyılır.

Gülendam ve kızı Cemre internetten Elif'in düğününü görüp; kıskançlık krizleri yaşarlar. Cemre'ye İpek Giray hediye yollar ama Cemre onun yüzünden hırsız gibi kalmasını kolay affetmeyecektir. Gülendam altınlarının çalındığını fark eder. Önce kızından şüphelenir ama Cemre zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkar ve Cemre suçu İnan'ın üzerine atar.

Elif ve Bulut çok şık bir otel odasına girerler. Elif heyecandan ne yapacağını bilemez. Ertesi sabah karı koca olarak ikisi de çok mutludur. Akşam beraber yemek yerler.

Alaz düğünden sonra Yıldız ve annesini evlerine bırakır. Mahallede Yıldız'dan hoşlanan çocuk Alaz'a kafa tutunca parmağını kırar. Yıldız; Selami'nin ortadan kayıp olduğunu görüp araştırmaya başlar. Bir taraftan da Bulut veya Alaz'ın adama bir şey yapmış olmasından korkar. Yıldız İnan'ı sıkıştırıp "Selami'yi siz mi öldürdünüz?" diye sorar.

Ruhşen ise Cihan'ı bu sır ile ilgili sıkıştırır. Cihan renk vermese de Ruhşen olayın peşini bırakmaz. Kadının aklına kamera kayıtları gelir.

Gülendam kahvede İnan'ı bulup "Altınlarımı getirmezsen seni polise şikayet ederim" der. İnan kadının şerrinden korktuğundan Alaz'ın kendisine verdiği parayla Gülendam'ın altınlarını alıp verir.

Gülendam kızını da yanına alıp bir magazin servisine gider. Yüksek bir para alır. Gazeteci kız Alaz'ı arayıp durumu anlatıp uyarır. Gülendam ve Faysal magazincilerle konuşmaya gittiğinde Bulut'la karşılaşırlar. Bulut onlara Elif'e yaklaşmamaları konusunda uyarır. Gülendam ile röportaj da iptal olur

Şahika İpek'ten Bulut'un evlendiğini öğrenir ve Ruhşen'e kafa tutar. Ruhşen de Şahika'ya tokat atar.

Elif ve Bulut balayı dönüşü Giray'ların evine yerleşirler. Elif biraz gergindir. Elif o akşamki yemekleri kendisi yapmak ister. Ruhşen hanım bunu öğrenince kızın yaptığı tüm yemekleri döktürür. Hizmetlilere de kızar. Elif bu duruma oldukça üzülür ama Bulut'a bir şey söylemez.

Cihan; Semra ile buluşur. Kadını tehdit eder ama Semra'da ses kaydı vardır. Semra Cihan ile görüşmelerinin resmini Bulut'a yollar. Bulut babasının şirketten para çektiğini öğrenir. Semra ile buluşmaya giderken Sırrı da Bulut ile gider. Terasta boş bir masa sandalye vardır. Bulut ve Sırrı buluşacakları yerde Semra'yı beklemeye başlarlar.

Elif ise o gün şirkete gideceğini zannederken Alaz kızı Bulut'un ona evlenme teklif ettiği yere götürür. Elif yolu hatırlar ve Bulut'un kendisine sürpriz planladığını zanneder. Ancak oraya girdiğinde bir yatak ve masadan başka bir şey yoktur. Alaz online olarak Bulut'un bulunduğu terasa bağlanır. Sırrı'yı arayarak "Eger 5 dakika içinde seni aramazsam Bulut'un kafasına sık" der. Elif'ten istediği bir kez orada onunla olması, karnında onun çocuğunu taşımasıdır" Elif sevdiği adamın hayatı ile bu iğrenç teklif arasında köşeye sıkışıp kalakalır




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder