Blogger AnaSayfa da Yazı Resmi Gözükmüyor - Kesin Çözüm

Blogger'a ilgi arttı tabi buda beraberinde sorunlar oluşturdu ve bir çok kişi hatalar almaya ve bu hatalara çözüm bulmaya çalıştılar. Bende bugün bu sorunlara çözüm bularak blogger kullanıcılarına destek olamaya çalışıyorum. Bugün ki hatamız ise bir yazı yazıyoruz ve yazıyı paylaştığımızda ana sayfa da yazıya ait görsel gözükmüyor bunun çözümünü ise hemen altta anlattım. Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından belirtmeyi unutmayın.





Blogger AnaSayfa da Yazı Resmi Gözükmüyor Çözümü
Büyük ihtimalle resimleri diğer sitelerden kopyala yapıştır yöntemiyle sitenize ekliyorsunuz ve böyle yapmanız resimlerin gözükmesini engelliyor nedeni ise resim adreslerinin https:// ile başlamasıdır bunun yerine http:// ile başlamasını sorunu çözecektir. Bunun için önce beğendiğiniz resmi bilgisayarınıza indirin ve en üstte bulunan resim iconuna tıklayın.

Yükle bölümünden  Dosya Seç'e tıklayıp resmin bulunduğu dizine gelip resmi seçin ve ekleyin daha sonra altta bulunan seçilenleri ekle butonuna tıklayarak resmi ekleyin. Bu şekilde resim ana sayfa da gözükecek ve resminizi kendi sitenizde barındırıp kopyala yapıştır yönteminden kurtulacaksınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder