Kalp Atışı 4. bölüm özet. Ziya Nur ölecek mi

Geçen bölümün sonunda bir saldırgan mafya olan hastanın odasına girip  ona saldırmış; Eylül müdahale etmeye çalışmış ama Oğuz'un da gelmesiyle ortalık karışmıştı. Boğuşma sırasında birisi yaralanmıştı. Ali Asaf kapıdan içeri girdiğinde kanları görüp aklı gider ve orada korkmuş Oğuz'a söylenmeye başlar. Hasta ve yaralı saldırgan acile kaldırılır. Ertesi gün Eylül; Oğuz'a teşekkür eder. O sırada Oğuz da Eylül'e karşı bir şeyler hissetmeye başlar

Esma ise cafedeki Selim'e Mehmet'i gördüğünü söyler. Adam bu durumdan memnun olmaz. Mehmet hastanenin önünde beklerken bir taksici önün çıktığı için çarptığı yaralı bir kadını getirmesine yardım eder. Mehmet'i gören Eylül ve Asaf kalakalır. Kaza geçiren kadının 5 dakika önce doğum yaptığı fark edilince Asaf kadını beyin ameliyatına alırken Eylül de kaza yapılan yere yakın bir yerde çöpte bırakılan bebeği bulur ve ona müdahale eder.

Alp bu doğum yapan ve çocuğunu çöpe atan kadınla ilgili aşırı sinirli ve tahammülsüzdür. Hastaneye bir adam gelip doğum yapan Asiye'yi aramaya başlar. Adam kızın abisiymiş ve öldürmeye çalışırken yakalanıp polise teslim edilir. Alp kadının gitmesine engel olurken ağzından kaçırır ki megerse o da annesi tarafından bırakılmış bir bebekmiş. Alp bebeği annesine götürür sahip çıksın diye ama kadın istemez.

Ertesi gün Musa dede ve bir zamanlar evli olduğu ama boşandığı Fadime ninenin aileleri gelir. Laz aile fertlerinde ufak tefek yaraları vardır. Eylül babaannesine benzettiği Fadime nine ile ilgilenir. Fadime nine odaya gitmek istemez. Musa dedenin beyninde tümor bulurlar ama Oğuz ameliyatı yapmak istemez. Eylül de Asaf'tan rica eder. Ali Asaf kabul eder ama hasta kabul etmez.

Sonunda Musa dede ameliyat olmayı kabul eder ama tek bir şartı vardır. Fadime nine ile kendisini barıştırmaları.. Ameliyatı Ali Asaf yapar ve ameliyat başarılı geçer. Ancak dışarıda onu bekleyen Fadime nine ölmüştür.

Bahar acile gelen bir hastaya aldığı ilaçları sorar ama tahlil yapmadan tedaviye başlar. O sırada Sinan ve babası Koreli bir yatırımcıyı hastaneye yatırım yapmaya ikna etme çalışmaktadır. Son olarak acile giderler ama orada Bahar'ı zamanında tahlil yapmadığı hastasının durmuş kalbini çalıştırmaya çalışırken görürler. Sinan da müdahale eder ama adam yatırımcının gözü önünde ölür. Hastanın oğlu hastaneye gelip babasını görmek ister; öldüğünü öğrenince olay çıkarır.

Hastaneye Serdar Kının isminde biri gelir. Ali Asaf'ın babası Ziya Nur'u sorar ama bir türlü sekreterleri geçemez. Ali Asaf da adamın ciddiyetini anlamaz. Fakat adam beklerken malesef kızı ölür. Adam üzüntü ve sinirle kıvranmaya başlar.

Ziya Nur akşam yemeğinde Bahar, babası, dedesi ile olan yemeğe Ali Asaf'ı götürmeye çalışır ama adam kapıdan döner. Serdar Kının'ın onu arasığını Asaf ancak gece söyler. Adam da Sinan'ın babasına bunu bilip bilmediğini sorar. Otoparka indiğinde adamla karşılaşır. Serdar; Ziya Nur'u kızını kurtarmamakla suçlar. Silah çekip Ziya Nur'a doğrultup ateş ettiğine adam vurulup yere düşer

Akşam Ali Asaf ve Eylül buluşur. Ali Asaf kıza babaannesinin ölümüyle ilgili gerçekleri bulmak için elinden geleni yapacağına söz verir. Yağmur yağmaya başlar. Önce bir telefon kulubesine girseler de Ali Asaf ilk bölümde Eylül'ün söylediği "Bazı insanlar yağmuru izler; bazıları ıslanırmış" lafını hatırlatıp telefonunda müzik açıp yağmura çıkar. Kızı da yanına çağırır; beraber dans etmeye başlarlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder