Çocuklar Duymasın 1. bölümüyle ekranda. Eski dostlar buluşuyor.

Kentsel dönüşüm sayesinde yeni evlerinde oturan Haluk ve Meltem çiftinin çocukları onlardan uzakta bir hayat sürmektedir. Tuna ve Gönül hemen üst katlarında oturmaktadır. Gönül'ün Selami ile olan evliliğinde Orçun ile Tuna'nın ilk eşinden olan kızı Merve de onlarla beraber yaşamaktadır. Gençler için bu yıl Teog yılıdır. Bu stresli maratonun yeni farkında olan Gönül ise giderek geç kaldığını ve bilgisiz olduğunu düşünerek panik olmaktadır.

Emekliliğe ayrılmış Haluk'u Fıs fıs İsmail tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. yeni yapacakları inşaat projesine imza vermeyen bir karakteri ikna etme işi için ondan yardım isterler. Son derece bilinçli olan bu adam sonunda ikna olsa da tek şartı Haluk'la çalışmaktır. Haluk kabul eder ve o da çaycı Hüseyin'i işe aldırtır. Hüseyin'in sosyal medyada öldüğüne ilişkin haber çıkması ile olaylar karışır. Emine'nin ise evine Kükrek Kadriye yani kaynanası gelecektir. 

Gönül eski dostlar diye bir grup kurar ve herkesi bir araya getirir. Selçuk beyin saç ektirdiği, motorsiklet bindiği ve kendisinden 20 yaş küçük bir sevgilisi olduğu haberi herkesin merakını cezbeder. Meltem kocasının kendisine belli bir süre sarılmasını istiyor ama Haluk hala bildiğimiz Haluk. Bu arada Haluk haricinde herkes detoks yapıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder