Kalp Atışı 2. bölüm özet. Eylül artık Ali Asaf'ın ekibinde


Geçen bölüm sonunda Ali Asaf helikopterle bir hastayı getirmiş orada Eylül'ü gördüğünde ikisi de şaşırmıştı. Ali Asaf kıza evlenip evlenmediğini hayayatında birisi olup olmadığını sorar. Kız şaşkın olumsuz cevap verince "Sevindim" diyip gülümseyerek gider. Şaşkın Eylül'ün yanına onları uzaktan seyreden Bahar gelir ve yine restleşirler. Kız giderken başkasından duyduğu "Ali Asaf evliymiş" lafını da Eylül'e söylemeden geçemez.

Mafyöz adam için ameliyathane onayı için Oguz hocayı ararlar. Telefonu kapalı olduğu için onaysız ameliyat yaparlar. Ali Asaf da helikopterle getirdiği kız için ameliyata girer. Ameliyathane girişinde karşılaşan Eylül; Ali Asaf'a karısı ile ilgili laf sokar. Adam anlamayıp gülüp geçer. Eylül kendi ameliyatını bitirince Ali Asaf'ın ameliyatına da girer. Oguz; Eylül ile konuşmak ister ama bir türlü konuşamazlar.

Ali Asaf yıllar önce Amerika'ya gitmeden önce Eylül'ü Selim ismindeki kişiye emanet etmişmiş. Selim de şu an aynı hastanededir ve Ali Asaf'ı Eylül'den uzak durması için uyarır. Kızın aklına dağıtmamasını ister. Eylül'ün en yakın arkadaşı hala lisedeki Esma'dır ve hastaneye yakın bir cafesi vardır. Ali Asaf bunu duyunca hemen Eylül ile oraya gider.

Aynı gece Bahar'ın nöbeti olduğu acile demir çubuğun saplandığı bir inşaat işçisi gelir. Bahar panikten bir şey yapamaz. Eylül duruma başarı ile müdahale eder. Oguz ekibindeki Bahar'ı azarlar. Aynı gece Ali Asaf hastane çıkışı Eylül'ü Selim'in kolunda görüp kafası karışır

Ali Asaf'ın babası hastanenin sahibiymiş. Bahar'ın babası hastaneyi yönetmekte dedesi ise Ali Asaf'ın babasının arkadaşı ve rakibiymiş. Hastanenin ilerde yapacağı yatırım için karar vermeye çalışırlar. Bu kararın verileceği toplantı öncesi işten haksız çıkarıldığını iddia eden birisi Sinan'a saldırır. Eylül adamı durdursa da adam onu kenara savurunca Ali Asaf olaya karışır. Adam elindeki demir çubukla doktora vurur. Adama yine Eylül müdahale eder. Eylül'ün söylemesine rağmen Ali Asaf bacağını kontrol ettirmez.

Eylül Sinan'ı görünce babaannesi Gül Ayşe'nin kayıtlarına bilgisayardan ulaşmaya çalışır. Erişim blokelidir. Arşivden bakması gerekmektedir. Mafya babası Eylül'e teşekkür edip özür diler. Bahar sürekli olarak Ali Asaf'a yardımcısı olmak istediğini söyleyip durur. Ali Asaf yardımcı olarak Eylül'ü seçtiğini söylediğinde kız babası Sinan'a gidip Eylül'ü hastaneden çıkarmasını söyler. Adamda yıllar önce ameliyatta öldürdüğü kadının torunu olduğunu hatırlar. Sinan hemen Selim hocayı çağırıp Eylül'ü hastaneden uzaklaştırmasını söyler.

Ali Asaf'ın babası oğluna arkadaşının torunu Bahar ile evlenmesini önerir. Ali Asaf genç bir stajyerden Eylül'ün spor yaptığı yeri öğrenip oraya gider. Ona evli olmadığını söyler. Birbirleriyle dövüşüp alt alta üst üste sahneler taşarlar. "Bana öyle bakma" şarkısı eşliğinde romantik sahneler izlerken bölüm biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder