Dolunay 4. bölüm özet. Bulut'a Nazlı desteği

Geçen bölüm başlayan Bulut'un vesayet savaşlarında ilk raunt halası Demet'in oluyor. Ebeveynler kavga ederken Bulut korkar ve ağlamaya başlar. Nazlı da onu köpek evine götürür. Telefonu sessizde olduğu için Ferit ve Deniz ulaşamaz ama Deniz daha önce gittikleri için orada olduğunu tahmin eder. Nazlı ve Bulut'u oradan alıp Ferit'in evine oradan da Demet'e götürürler. Bulut'un onlardan ayrılması çok zor olur.

Asuman Demet'in adamından fotoğraf karşılığında parayı alır ve yardım etmeye devam edeceğini söyler. Asistanı İkbal de diğerleri de belgenin resmini çeken ve sızdıranı bulmanın peşine düşerler. İki hukuk departmanı da bizimle alakası yok der. Asuman aldığı parayla alışveriş yapar ablasına da at yarışında kazandığını söyler.

Ferit Nazlı'dan onunla çalışmasına devam etmesini rica eder. Planlarına göre bu durum geçicidir. Engin Fatoş'u arar ama kız; Tarık'ın gerçekleri söylediğini düşünüp telefonu açmaz. Engin Ferit'le; Fatoş Nazlı ile dertleşir. Ertesi gün Tarık Fatoş'u her zaman gittiği lokantada bulup ona Engin'e gerçeği söylemediğini söyler.

Bulut halasının kendisini sevdirme çabalarını fark eder. Kendisine sunulan hediyelerin yanı sıra oyuncaklar ve televizyon ister. Nazlı'nın yerine gelen kızı sevmediğini söyler. Şımarıklık yapıp Demet'i bıktırır. Demet Nazlı'yı evine çağırır ve ona iş teklifinde bulunur ama O da düşüneceğini söyler. Deniz de oraya gelir. Beraber masal okurlar. Bulut kendi evi ve odasında  bulunan gece lambasını ister. Deniz tek başına gitmez istemez; Nazlı da onunla gelir. Anılardan bahsedip; resimlere bakarlar. Deniz; Nazlı'ya müteşekkirdir.

Fatoş ve Engin yemeğe çıkarlar. Orada Alya'yla karşılaşırlar. Kız da Fatoş'un yalanına katılır. Eve gelip doğruyu söyleyene kadar bekleyeceğini söyler. Deniz kendini kötü hisseden Nazlı'ya çorba pişirir. Alya da oraya gelir ve Deniz'in Nazlı'ya ilgisini hisseder.

Nazlı kardeşinin çalan alarmını kapatmak için telefonunu eline alınca Asuman'ın Demet'in mahkemeye sunduğu fotoğrafları görür. Ve kardeşinin bu sızıntının sebebi olduğunu anlar. Çok büyük tepki verir. Nazlı Demet'i arar ve işi kabul etmediğini söyler. Ferit'e de olanları anlatmak için şirkete gider. Asistan da o sırada japon patrona hediye almak için karar aşamasındadır. Ferit Nazlı'nın hediyeye karar vermesini ister. O da el yapımı kama almaya karar verirler.

Ferit Hakan'a çok kızar ve onun almak için uğraştığı bir çimento fabrikasını kendi parasıyla alır. Hakan gerçekten çok kızar ama Ferit'in kızmasına sevinir. Hakan da başka bir atak yapar ve kalıcı vesayet alınana kadar Bulut'un haklarını koruyabilmek için ihitiyati tedbir koydurtur.

Ferit davaya delil diye sunulan fotografları inceleteceklerini söyleyerek mahkemeden isterler. Diital fotoğraflardan nerede, hangi makinayla çekildiği incelendiğinde görülmekteymiş. Nazlı telefonunu Ferit'in evinde bıraktığı için geri döner. Ferit ona kahve yapar. beraberce bahçede kahve içerler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder