Dolunay 2. bölüm özet. Bulut anne babasını kaybediyor

Nazlı sabah Ferit'in yatağında ve çıplak olarak uyanır. Geceye ait hiç bir şey hatırlamamaktadır. Ferit ona hatırlatır. Fakat bu sefer de kız Ferit'in ona gece söylediklerini hatırlar ve bağırıp çağırır. İşi bırakır. Mesajla özür dilese de kız ona japonca "Odun" der

Evde Nazlı arkadaşı Fatoş'a olanları anlatırken Ferit de iş yerinde arkadaşlarına üstün körü anlatır. Deniz ise Nazlı'ya aşık olmaya başladığını düşünmektedir ve bunu Ferit'e söyler. Tabi isim vermez. Deniz ve Nazlı hayvan barınağına giderler. Eğlenceli zaman geçirirler. Kokoreç yedikten sonra Deniz ona Salsa öğretir. Parkta dans ederler.

Ferit'in de içi içini yemektedir. Arkadaşı Engin ile görüşüp Nazlı'yla ilgili konuşurlar. Bulut ise ilk aşkı Nazlı'yı görmek ister. Bulut ise annesi Zeynep'e Nazlı'yı aratıp akşam görüşme ayarlatır. Zeynep emrivaki yaparak Ferit'i çağırır. Yemekte şaka ile karışık laf sokarlar birbirlerine. Bulut yemekten sonra amcama gidelim diye tutturunca oraya giderler ve tanışıklıkları ortaya çıkar.

Deniz'in eski sevgilisi Alya; Nazlı'yı kıskanıp tüm aileyi o gece şarkı söylemeye başlayacağı bara davet eder. Ferit ise ertesi gün çıkacakları ihale için heyecanlıdır. Hakan ismindeki rakipleri ise ihaleyi onlara bırakmamak için hırsla hesaplar içerisindedir. Ertesi gün ezici bir fiyat vererek Pusula holding kazanır. Hakan hırsından deli olur.

Akşam Alya'nın mekanına giderler. Fatoş ise o mekanda Engin'i görünce kaçar. Ferit de kısa bir süre orada kalır ve çıkar. Bir telefon gelir; o da acilen Engin ve Deniz'i arar. Hastaneye çağırır. Megerse yazlığa giden Zeynep ve Demir çifti kaza yaparak ölmüşlerdir. Bulut ve Leman hanım yaralı kurtulmuşlar. Bunu öğrenen Deniz sinir krizi geçirir.

Cenazeye Nazlı da gelir. Demir ve Deniz'in bir kardeşi vardır: Demet. Yani Hakan'ın karısı. O da cenazeye gelir ve Deniz'e sarılarak ağlar. 15 gün sonra Bulut hala yemek yememekte ve ağlamamaktadır. Nazlı onu ziyarete kurabiye getirince ondan yer ve kızın yanında ilk defa ağlar. Nazlı Deniz'e de aynı kurabiyeden getirirken Asuman da yanında gelir. Ama Deniz Asuman'a hiç ilgi göstermez. Kızdan onun evine aşçı olmasını ister ama kız düşüneceğini söyler.

Asuman okul gezisi diyerek evden 4 günlüğüne uzaklaşır. Bulut kendisine bakmak için gelen iki kişi de işi bırakır. Demet ilk defa kardeşi Deniz'in evine gelir. Konuşurken öğreniriz ki Demet ile Ferit evlilikten dönmüşlermiş. Ferit bölüm sonunda Nazlı'nın evinin kapısını çalar. Muhtemelen Bulut'a bakması için ona iş teklif edecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder