Kalp Atışı 3. bölüm özet. Eylül yaralandı mı

Ali Asaf ve Eylül'ün ringdeki yakınlaşmaları Eylül'ün Ali Asaf'ı hastaneye götürüp bacağına MR çektirmesi ile biter. Bacağına bir aparat takarlar. Sinan hastanenin her yerine Ali Asaf'ın afişlerini koydurtur. Asaf'ın babası Ziya Nur kaldırtır. Selim adamla konuşup Eylül'ün işten atılmaması için ikna eder. Bahar'ın babası Sinan'a Eylül'ü hastaneden attırsın diye yaptığı baskı elinde patlar. Dedesi Bahar'a iyi doktor olamadığı için daha çok kızar.

Hastaneye kaza geçirmiş hamile bir kadın ve babası gelir. Adam kendisiyle ilgilenmez sürekli kızı ve doğmamış torunuyla ilgilenir. Hamile kadının durumu iyidir ama babası fenalaşır. Kadının da durum yüzünden doğum yapma aşamasına gelir. Kadın doğum yapmak istemez. Oğuz onu zar zor ikna eder ve doğurtur. Ancak adamın durumu iyi değildir. Kadının babasının kalbi bir an için durur; yeni doğan torununu görmek için kalbi tekrar çalışır sonra tekrar ölür.

Burun akıntısı için hastaneye gelen bir adamın megerse beyin sıvısıymış akan. Adam bir şeyim yok diye hastaneden çıkar ama yolda bayılır. Eylül; Oğuz'un karşı çıkmasına rağmen adama sokakta müdahale eder. Eylül; Oğuz'a senin altında çalışmıyorum der ve tartışırlar. Eylül yeni bir cerrahın zor yapacağı bu operasyona girer. Eger bu ameliyatı başarırsa Oğuz onun kendisi ile denk olduğunu kabul edecektir. Eger başarılı olamazsa hastaneden gidecektir. Ali Asaf ona engel olmaya çalışsa da başarılı olamayınca ameliyata O da girer ama Eylül başarılı olur. Oğuz ondan özür diler.

Sürekli düşen küçük bir çocuk acile gelir. Eylül çocukla ilgilenir. Çocuk düştüğü için gelmiştir ama nöbet geçirince daha ayrıntılı tetkik yaparlar ve sonuç oldukça kötüdür. Kardeşinde aynı hastalık var mı diye tetkik yaparlar olmadığını bulurlar. Ali ve Eylül; önce aileye sonra küçük çocuğa öleceğini anlatırlar. Çocuk sükunetle karşılar.

Eylül ise arşivden babaannesinin dosyasını almak için form doldurur. Ancak arşiv görevlisi Sinan'a haber verdiği için dosyanın içi boştur. Eylül bu işi tek başına yapamayacağını anlar ve Ali Asaf'tan yardım isteyecekken garip birinin hastaneye girdiğini görüp adamı takip etmeye başlar. Ali Asaf da Selim ile Eylül hakkında konuşmaya çalışmaktadır. O sırada Esma; Ali Asaf'ı arar ve Eylül'e ulaşamadığını söyler.

Eylül ilk bölümde hastanede kavga ettiği hastanın yanına gider. Adamlarını yanından yollamıştır. Kızın gördüğü adam mafyöz adamın yani Cihan'ın odasına girip onu bağlar. Sonrasında Eylül içeri girdiğinde onu rehin alır. Bu arada Oğuz da Eylül'ü hastanede göremeyince onu aramaya başlar. En son Cihan'ın odasına gittiğini öğrenince oraya gider. Ali Asaf da endişelenip hastaneye doğru yola çıkar. Oğuz da içeri girince sağlam bir arbede olur. Hasta da yardım etmeye çalışınca adam ona bir darbe indirir. Hasta krize girer. Adamla itişip kakışırken ikisinden birisi yaralanırken Ali Asaf içeri girer ve daha çocukken anne babasını kaybedişini hatırlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder