Adsense Mobil Reklam Yerleşimi - Sayfa Düzeyi Reklamlar


Bugün normal olarak sitenize eklediğiniz reklamlar ile ilgili bir şey demiyeceğim. O reklamların nasıl ve nereye yerleştirdiğiniz size kalmış. Ben mobil uyumlu reklamları nasıl sitenize ekleyeceğinizi göstereceğim. peki bu reklamlar nasıl diyorsanız hemen anlatayım. 2 farklı reklam ekleyeceğiz. Reklamlardan biri site açıldığında sitenin tamamını kaplayan splash bir reklam olacak ve isteyenler reklama tıklayacak yada üst tarafta bulunan x tuşuna basıp kapatacak. Diğeri ise telefonun alt veya üst kısmında kimseyi rahatsız etmeyen bir reklam olacak ve reklam position:fixed şeklinde olacak yani sayfayı aşağı veya yukarı kaydırsan da reklam orada duracak tabi ki daha fazla ilgi çekecektir.
Son olarak reklamı eklediğiniz de reklam gözükmüyor sa normaldir bazenleri gözüküyor bazenleri gözükmüyor bu reklamlar ama fazlasıyla etkili oluyor.

Peki Nasıl Mobil Uyumlu Adsense Reklamları Ekleyeceğim Diyorsanız Hemen Alttaki Adımları İzleyin.

1. Adsense'yi açın > İçerik > Sayfa Düzeyi Reklamlar> Sabit/yer paylaşımlı reklamlar ve Vinyet reklamlar önünüze çıkacaktır. Birini yada ikisini sağ taraftan aktif ettikten sonra 5  yazan yerde Kodu Al butonuna tıklayın daha sonra sitenizin head kısmına ekleyip kaydedin. Artık mobil uyumlu reklamlar sitenize eklenmiştir. Unutmayın sadece uygun zamanlarda bu reklamlar gözükür.


Sorularınızı yorum kısmından belirtebilirsiniz. İyi günler (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder