Yasak Elma 68. bölüm özet. Yıldız Halit'ten boşanıyor

Yıldız içeri girip mumları atmosferi gözleriyle görür ve eve döner. Eşyalarını toplayıp ona engel olmaya çalışan Halit'e rağmen bebeğini alıp evi terk eder. Emir'e gider. Ertesi gün balayına giden Kaya ve Ender'i arar. Onlar da hemen gelir. Kaya Yıldız'ın avukatı olmayı kabul eder. Hemen sözleşme hazırlayıp Halit'e verir.

Halit kendisi aldattığını görmeden Yıldız'a kimin söylediğini bulmaya çalışır. Sırayla herkese çıkışır. Bu öfkesinden evdeki çocukları da nasiplenir. Merak edip sorular sorduklarında Erim'in üzerine yürür. Erim ertesi sabah eşyalarını alıp annesine gider. Yalıdakiler de Yıldız'dan ayrılmak istemez. Ona gidip kardeşlerini görüp destek verirler. Lila babasına kızdığı için ablasıyla evden ayrılmayı düşünse de Halit'e kıyamaz. 

Leyla ise Halit'in ilişkilerini inkar etmesine bozulup Şahika ile konuşur. Şahika ona sakin ve anlayışlı davranmasını tembihler. Artık o şirkette çalışamayacağı için istifa eder. Onu şirkette gören Yıldız Leyla'nın üzerine yürüyüp saçlarına yapışır. Kaya ve Nadir zorlukla ayırır. Halit avukatına da danışıp boşanma davası çekişmeliye döndüğünde tazminat da alabileceği için Yıldız'la anlaşmalı boşanmayı kabul eder. Protokolü karşılıklı imzalarlar ve 2 hafta sonra boşanırlar.

Yıldız; Halit'in oğluna aldığı eve yerleşir. Halit ve Leyla'dan intikam almak için ropörtaj yapan Yıldız bütün olanları anlatır. Boşandıkları gün haber yayınlanır. Leyla Halit'i eve çağırıp ilişkilerini koparmamaya çalışır. Halit ondan zaman isteyince hamile olduğunu söyler. Diğer tarafta Nadir de Yıldız'a gidip hava durumu sunuculuğu teklifini yenilerken bir de evlenme teklif eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder