Hekimoğlu 8.bölüm özet. Hekimoğlu ve Zeynep arasında ne oluyor

Ünlü bir boksör tanıtım filmi çekerken birden bire koluna giren acıyla hastaneye yatırılır. Ateş Hekimoğlu hemen hastayı kabul eder. Öncelikle uyuşturucu, doping geçmişi yüzünden bu testler yapılır. Bir kaç tedavi denerler. Böbreklerle ilgili Alison hastalığı olduğuna kanaat ederler. Böbrek yetmezliği yüzünden nakil gerekecektir. Karısı böbreğini vermeyi kabul eder. Doku örneği de tutar ama kadının hamile olduğu ortaya çıkar. Boksör; yıllardır beklediği karısının aldırmasına razı olmaz

Sonrasında boksörün intihar ettiğini, içtiği ilaçlar yüzünden hastalandığını fark ederler. En son karısının koku almasının problemli olduğunu fark eden Hakimoğlu; bir madde kullandığını Emre'nin yardımıyla fark eder.

Zeynep Ateş'in poliklinik hastalarından bir kadının uyku hastalığını fark eder. Ateş'in yardımıyla pek çok test  ve tedavi dener. Sonunda kadının eşini aldattığı sonucuna varılan bir tedavi ile hasta iyileşir. Kocası çok sevmesine rağmen ihaneti kaldıramaz ve karısını terk eder.

Mehmet Ali; hastaneye yeni gelen ilaç mümessili kadınla beraber olduğu için işe geç gelir. Hekimoğlu durumu fark eder.
İpek ile Ateş tartışır. Ateş; İpek ile konuşmamaya başlar
Orhan ise Ateş'in kendisiyle gitmek için çok para verip ayarladığı bir at seyretme olayına bir bahane uydurur. Ateş Orhan'ın kendisine yalan söylediğini fark edip sorgular. Sonunda Orhan; Ateş'e onun eski karısı ile buluşacağını söylemek zorunda kalır.
Ateş; at seyretmeye Zeynep'i davet eder. Zeynep Emre'yi ve semineri ekerek kabul eder. Ateş ve Zeynep; beraber giderler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder