Mucize Doktor 24.bölüm özet. Mahkum hayat kurtarıyor

Hastaneye daha önce karaciğer nakli yapılmış küçük bir çocuk gelir. Durumu kötüleşen çocuğa acilen ciğer aramaya başlarlar ancak çocuğun kan grubu sıfır negatif olunca liste çok azdır. Cezaevinde daha önce mafya tetikçisi olan ve 7 kişiyi öldürmüş bir mahkum bulunur. Tanju adamın tehlikeli olacağında ısrar etse de hastaneye getirilir. Ameliyatta anesteziye alerjisi olduğu anlaşılıp müdahale edilir. Adam daha sonra kaçmak ister gibi Ali'yi rehin alır. Ancak adamın isteği vurulmakmış. Adam başından vurulunca 5 kişiye organları verilir. Çocuk da kurtulur

Dünyaca ünlü doktor hastaneye gögüs ağrısı şikayetiyle gelir. Kalp krizi geçirdiği anlaşılır. Pek çok sorun olduğu anlaşılan kadına kalp nakli gerekmektedir. Ailesinden kimse onunla ilgilenmez. Eski kocası da ilgilenmez. Demir gidip adamla konuşur. Adam ameliyat olmadan eski karısını görmeye gelir. Vurulan mahkumun kalbi kadına takılır. Kadın artık bu ikinci şansla o kadar çalışmaması, ailesine de zaman ayırması gerektiğini anlamıştır.

Ali ve Nazlı artık sevgilidir. İkisi de kuralları olmaları gerektiğinde hemfikir olunca liste yaparlar. Nazlı sadece henüz kimseye söylememeyi isterken Ali; kendini rahat hissetmek için 2 sayfalık liste yapar. O akşam yemeğe çıkarlar ama Ali yüzünden pek iyi geçmez. Ali evde buluşmanın daha rahat olduğunu fark edip akşam evde televizyon seyrederler. Ali, abisinin resmini Nazlı'ya gösterir. Nazlı da Ali'nin omzuna başını koyar.

Adil hoca ve Selvi hemşireyi kafeteryada gören Güneş ve Güliz bunu Açelya'ya da söyler. Selvi hemşire imaları anlar ama anlamamazlıktan gelir ama Adil hoca ile onları kandırmak için plan yaparlar. Aslında başarılı da olurlar ama mahkum kaçmak için jandarmanın silahını aldığında;
Adil hoca Selvi'nin önüne geçince Açelya durumu anlar. Ancak anlamamış gibi yapmak daha eğlenceli geldiğinden öyle davranırlar.

Kıvılcım Beliz'e ölmüş babasının çocuğunu karnında taşıdığını söyleyince kadın şoke olur. Beliz hamiledir ve yeni bir kardeş hastanenin yarısını kendisinden alacaktır. Beliz'le pazarlık yapmaya çalışır. Bölüm sonunda Ferman da böyle bir şey olursa kendisi dahil pek çok kişinin işi bırakacağını, Beliz'in yanında yer alacağını söyleyip tehdit eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder