Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22.bölüm özet. Yıldız Çetin'i vuruyor

Yıldız Şule'nin telefonundan gördüğü görüntüleri atlatamaz. Gerçekleri anlamak için eve gider. Tülin'i kullanmadığı eve yerleştiren Kuzey de eve gelir. Kızları sorguya çeken Yıldız; burnundan solumaktadır. Kızlar da Kuzey de Yıldız'ın anlamasından korkmaktadır. Olayları hızlandırmaya çözmeye çalışırlar. Yıldız Kuzey'in neler çevirdiğini anlamadan olay çıkarmamaya çalışmaktadır

Sefer ve Nahide yalnız kalmak için Kuzey'in evine gizlice gider. Tülin'i gören ikili hemen Kuzey'in ifadesini alır. Tülin'den Şule'nin ihanet belgelerini almaya çalıştıklarını öğrenirler. Sefer yalanı uzun süre saklayamadığı için kızlar hemen Tülin'in yanına giderler. Yıldız da kızları takip eder. Kızların videodaki kadının yanına gittiğini, kadının Kuzey'in evinde kaldığını görür.

Kızlar Tülin'e babalarının da ondan hoşlandığını söyler. Kuzey'in boşanma davası açtığını ama Şule'den ayrılmak için ihanet belgelerine ihtiyacı olduğunu söylerler. Yıldız merakından kızlar gittikten sonra evin temizlikçisi gibi içeri girer. Tülin'in kim olduğunu anlamaya çalışır. Sürekli Kuzey'e Efili'deki eve gitmek istediğini söyler ama Tülin orada olduğu için Kuzey hep ona bahaneler söyleyip götürmez.

Doktor ve Pembe yemeğe çıkmıştır. Doktor gittikten sonra annesi gelir ve Pembe'ye yüklenir.

Yıldız kızları çok fena sıkıştırır. Kızlar hemen Tülin'den belgeleri alması için acele etmesini ister. Tülin'i Ünye'deki eve götürmesini isterler. Yıldız anlamasın diye Sefer'le alacağını almaları için bir yere gittikleri yalanını söylemesini planlarlar. Tahsilat için bir yere gittiklerini söylerler. Sefer'le Tülin'e gidip Ünye'ye doğru yola çıkarlar.

Yıldız da Ruhi Ünye'yi beraber gezen Kuzey ve Tülin'i takip ederken Nahide de Poyraz ile otelde sefa yapan Sefer'i takiptedir. Hamamda masaj yaparken ki videosunu izleyen Nahide çok sinirlenir.

Kızlar; Sare'nin gençlerin müzik grubunun eski vokalisti olduğunu ve patronun şuan da Gökçe yerine onun vokalist olmasını istediğini öğrenirler. Durumdan şüphelenen Mine ve Gökçe Emin'i sıkıştırıp Osman'la Sare'nin eskiden sevgili olduğunu öğrenir.

Çetin; ailesine gitmek için sevgilisi Feride ile vedalaşan Ömer'i kaçırmıştır. Feride ise ulaşamadığı Ömer'le konuşmak için Antep'e gitmek için yola çıkar. Evde odasına not bırakır. Pembe peşinden yola çıkar. Havaalanında Feride'yi Ömer'le tehdit edip arabaya bindiren Çetin'in adamları kızı patronlarına getirir. Pembe de havaalanında Feride'yi görüp onu takip eder.

Yıldız ise takip ettiği Kuzey ve Tülin'in beraber girdiği evin yakınlarına gelir. İçeriyi görmek için arabadan iner. İçeride romantik bir yemek yenmektedir. Dışarıda bekleyen Ruhi ise çok yakın bir yerde Feride'yi itekleyen adamları görür. Feride sevgilisi için Çetin'in istediği yere gittiğinde tartışırlar. Şule de oradadır. Çetin ve Şule'yi konuşurken gören Yıldız; adama silah çekip parasını ister. Geriye doğru sayar. Sıfıra geldiğinde patlayan bir silah sesi ile Çetin'in vurulduğunu anlarız

Pembe hemen Kuzey'i arayıp Feride'yle olanları anlatır. Ancak Kuzey kızının Ömer'le buluştuğunu zanneder. Sefer'i Tülin'i oyalaması için bırakır. Tülin ona ihanet belgelerini vereceğini söylediğinde Sefer kadına sarılır. Nahide ve Poyraz içeri girer. Olay çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder