Yasak Elma 69.bölüm özet. Yıldız'ın doğum günü partisi

Nadir; Yıldız'a evlilik teklifinin ardından kabul ettirmede kendisine yardımcı olması için Ender'le konuşur. Yıldız ilk etapta hava durumu spikerliğini kabul eder. Ender de Yıldız'la konuştuktan sonra Nadir'e gidip kutlayamadığı doğum günü partisini organize ederek kadının kalbini kazanabileceklerini söyler. Sürpriz parti Yıldız'ın çok hoşuna gider.

Halit hem Yıldız'ın hava durumu spikerliğine ve oğlunu bile ekrana çıkarmasına hem de doğum günü partisini Nadir'in düzenlemesine kızar. Ancak elinden bir şey gelmez. Yıldız hava durumu spikerliği yaparken oğlunu kucağına alır ve elma püresi yedirir. Elma püreleri çok tutunca Emir ve Caner sayesinde bu işe de girer. Yıldız'ın ivmesi sürekli yukarı gitmektedir.

Leyla Halit'e söylediği hamilelik yalanının hemen ardından şaşkınlıktan tepki veremeyen Halit'e yeni bir hamle yapar. Bebeğini aldırdığını söyler. Halit vicdan azabı yaparken şaşırır da. Leyla bunu kullanıp kendisini eve davet ettirir. Erim'in de döndüğü eve Leyla'nın geleceğini öğrenen Yıldız; Halit Can'ı bir bahaneyle köşke bırakır. Bütün ilgi bebekte olunca Leyla bozulur

Yiğit yurt dışında tanıştığı zenci Fransız kızı eve getirir. Ender kızı ve rahatlığını görünce kaynanalığı tutar. Şahika Ender'in bir harici diskini çalıp kasaya saklar. Ender Şahika'yı suçlar. Kaya gerilir. Disk kasadan çıkınca Ender haksız durumda kalır. Ender ne olduğunu anlayıp kasanın şifresini Şahika'ya veren hizmetliyi işten çıkarır.

Lila ise Yiğit'in sevgilisi olmasını kıskanıp üzülür ve annesinin kendisini tanıştırdığı çocukla görüşmeye başlar. Yıldız'ın doğum günü partisine iki çiftte katılır. Yıldız Leyla ile görüşen Zehra'ya bütün bölüm surat yapıp laf sokar.

Yıldız ve Zehra gittikleri cafede Şahika ve Leyla ile karşılaşır. Şahika Yıldız'ın soktuğu lafları sindiremeyince Leyla'nın hamile olduğunu söyler. Yıldız soluğu şirkette alıp toplantıyı böler ve herkesin önünde Nadir'e evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder