Yasak Elma 67.bölüm özet. Yıldız; Halit'in ihanetini yakalıyor

Nadir kendisini tehdit eden Halit'e göz dağı vermek için Yıldız'ı arar ama Leyla ile olan ilişkisinden bahsetmez. Yıldız yaklaşan doğum günü için parti hazırlıklarına başlar. Elbise diktirdiği moda evinde Nadir de kadına elbise diktirir. Yıldız hediye elbiseyi kabul etmez.

Nadir; evlilikleri gerçeğe dönüşen Ender ve Kaya'ya Maldiv'ler de bir haftalık tatil hediye eder. Kaya'yı zorlukla ikna eden Ender balayı için heyecanlıdır. Ancak abisinin gitmesini istemeyen Şahika Ender'in pasaportunu alıp yırtınca balayına gidemezler.

Şahika; yiğeninin sürekli aşağılanmasına sinirlenerek abisiyle konuşup İsviçre'deki bir arkadaşının okulundan bahseder. Kaya da olumlu karşılayıp Ender'le konuşur. Yiğit de en azından okula gidip bakmayı ve beğenirse kayıt yaptırmayı kabul eder.

Zerrin gitmeden önce kızını baş göz etme derdiyle bir arkadaşının oğluyla tanıştırmaya çalışır. Bir yemek planlar ama annesinin derdini anlayan Lila yemekten erken kalkar. Yiğit'le konuşan Lila;, ona özlediğini söylemek için evine gittiğinde Yiğit'in İsviçre'ye gitmek için evden çıktığını öğrenip üzülür

Emir; internetten tanıştığı bir kızla takılmaktadır. Kız onun için biraz fazla olunca Caner şüphelenir. Gerçekten de kız Emir uyurken uygunsuz resimlerini çekip şantajla para ister. Emir hemen Caner'e olanı anlatır. Ender ve Yıldız'ın da durumdan haberdar olmasıyla bir plan yapılır. Kız bir şekilde resimleri silmeye ikna olur.

Halit tüm parasını riskli kağıtlara yatırınca taksitlendiremediği vergi borcunun ilk ödemesi için yalıyı bankaya ipotek ettirmek zorunda kalır. Nadir de Kaya'ya böyle bir şey yapabileceğini; bunu araştırmasını ister.

Ender müdür Faruk'u kardeşine takip ettirir. Adam başka bir kadınla buluşunca şüpheler yoğunlaşır ve bu kez Leyla'yı takip ederler. Leyla lüks bir eve girince tapudan evin sahibinin Halit olduğunu öğrenince Ender kararsız kalır. Yıldız'la buluşup söylemek ister ama arkadaşına kıyamayıp söylemez

Halit'e kuyumcunun geldiğini gören Leyla; Zehra'nın ağzını arar ve Yıldız'ın doğum günü olduğunu öğrenir. Parti de verileceğini öğrenince kıskançlık yapar ve Halit'e bunu kaldıramayacağını söyleyip evden gideceğini söyler. Halit onu durduruken evde Yıldız'a olur olmaz şeyler için bağırmaya başlar. En son kavgada partiyi iptal edince Yıldız çok üzülür.

Zerrin Halit'in başka biriyle olduğundan şüphelenir. Kavga çıkarmaları, eve geç gelmeleri Zerrin için işarettir. Gitmek üzereyken Yıldız'ı bu konuyla ilgili uyarır. Yıldız; Ender'in de benzer şeyler ima etmesini de hatırlar ve Halit'ı takip eder. İş çıkışı girdiği eve geldiğinde Leyla kapıyı açar; arkasında da Halit vardır. Yıldız ihanete uğradığını anlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder