Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20.bölüm özet. Kuzey Yıldız'ı istiyor

İki ailenin düşmanlığını bitirmek için Kuzey artık isteme yapılması gerektiğini düşünür. Önce kendi ailesini ikna için fırında çalışan kızlarını alıp dedelerinin üzerine salar. Dedeyi yumuşatan kızlardan sonra Yıldız'ı istemeye ikna olurlar. Sonra Şeref babaya gidip onu ikna ederler. İki tarafta kız istemeye heyecanla hazırlanır. Ancak Yıldız'ın babası evli bir adama kız veremeyeceğini söyler. Yaşar baba da adama hak verir ve evlerine dönerler.

Doktor Pembe'yi kaçırıp evliliğe ikna etmeye çalışır
Kuzey; Osman ve Emin'in gözünü korkutup kızlarından uzak durmalarını sağlamaya çalışır

Kuzey ve Yıldız kafa dağıtmak için Kapadokya'ya gitmek ister. Tabi ki tek gidemeyecekleri için masrafları Kuzey üstlenerek Sefer ve Nahide'yi de götürürler. Yıldız Kuzey'i balon gezisi sırasında öpmeye söz verir ama Kuzey yüksekten korktuğu için gökyüzüne çıkamazlar.

Pembe'yi ikna eden kızlar, yanlarına sevgililerini de alıp Kapadokya'ya habersiz gelirler. Çocuklar ve Pembe diskoda kavga ederken; Kuzey de restoranda Yıldız'a bakan birisine vurur. Kuzey'in vurduğu adam oranın mafyası çıkınca maceralı kaçmalı kovalamacalı bir akşam olur. Kuzey kaçmayı başarır ama Sefer adamların eline düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder