Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19.bölüm özet. Kuzey ve Yıldız'ın aşk kaçamağı

Yaşar baba Kuzey'i vurunca hastaneye gitmez ve Sefer'i arar. Yıldız ve Nahide'nin de gelmesiyle Kuzey'i bulup eve taşırlar. Kurşun sıyırıp geçmiştir ama enfeksiyon için doktor Cihan'ı ararlar. O da gelip Kuzey'in yarasını sarar. Kuzey o gece Yıldız da kalır

Polisler Şule'nin şikayeti üzerine evden alınıp savcı karşısına çıkarılıp ceza evine gönderilirler. Sevdikleri Pembe ve Nahide'yi görmeye gelir. Sefer Kuzey'den Şule'yi aramasını ister ama o aramaz. Şule; fırına gidip Mine'yle Gökçe'yi görür. Kızları ona ters davranınca Şule çok üzülür. Otel odasında ağlarken Feride gelip annesiyle konuşup şikayetini geri çektirir. Pembe ve Nahide tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Sefer çok sevinir.

Kuzey de Yıldız da kardeşlerinin aşk acılarını görüp onlara yardım edeceğine söz verir.

Feride; sevgilisi Ömer'i affeder ve ona babasıyla Antep'e gelme konusunu konuşabileceğini söyler. Babasıyla konuşur. Kuzey sırası gelince gidebileceklerini söyler.

Fırına gelen Osman'la Emin'i Kuzey fena halde korkutup kızlarından uzak durmaları için söz alır. 

Kuzey; evine dönünce ailesi onun vurulduğunu görür. İki aile arasında kavga alevlenir ve babası Poyraz'la ve Yıldız'la görüşmeyi yasaklar. Kamer'le Poyraz'ın düğününü de iptal ederler. Kamer'in annesi kızın çeyizini Kadıoğullarına iade eder. Babası ve Kuzey durumu konuşur. Kuzey bu kez babasını çiğnemeyeceğine söz verir.

Kuzey ve Yıldız gizlice buluşur. Babası, annesi ve tanıdıklardan kaçarlar. Kuzey kızlarına gidip onu nasıl atlattıklarını sorar. Kızlar bir dağ tesisine gidebileceklerini söyler. Kuzey araştırır. Yıldız yalan söyleyip annesinden izin alır ve tesise giderler.

Sefer'le Nahide de oraya gelir. Kuzey'in arabasını görüp adamın kaldığı bungolava gider. Tam olay tatlıya bağlanmışken Kuzey'in anne babası gelir. Babası Kuzey'e "Bundan sonra senin bir baban yok" der ve gider.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder