Hekimoğlu 9.bölüm özet. Ateş, çocuğu kurtarabilecek mi

Bir çocuk arkadaşına uyup terk edilmiş bir eve girer. Oradaki büyük çocuklar eğlence olsun diye ruh çağırması yaparlar. Küçük çocuk evde yere düşer. Sonrasında ateşlenir ve geçmeyen ateş ve döküntü yüzünden 1 hafta sonra hastaneye getirilir. Hastanenin bağışçılarından olan kibirli babasının baskısıyla hastayı Ateş alır. Pek çok test ve tahminden sonra Hindistan'a giden babasından cüzzam kaptığı, ardından eski evdeki döşemeden şarbon kaptığı anlaşılır ve tedavi edilir.

Zeynep; Hekimoğlu ile at yarışına gittikten sonra ikilinin arasındaki tuhaf durum normale döner. Orhan Ateş'i köşeye sıkıştırmaya çalışır ama başarılı olamaz. Bu arada Orhan Ateş'in eski karısı ile buluşmuş; kadının yeniden evlendiğini öğrenmiştir. Sormadığı için bunu Ateş'e söyleyemez. Zeynep'in hocayla at yarışına gitmesi Memoli'yi güldürürken Emre ekildiği için bozulur

Emre'nin dünyaca ünlü doktor babası hastaneye gelir. Ancak Emre onunla konuşmak istemez. Ateş onların konuşmasını sağlamak için babayı da vakaya dahil eder. Sürekli babanın neden geldiğini merak eder ve işaretleri okuyarak adamın kanser olduğunu öğrenir. Emre'ye söylemeyi planlar ama konuşmanın gidişatı yüzünden söyleyemez. Emre hasta çocukla empati kurar ve babası giderken onunla vedalaşır. Babası Emre'ye 3 ay ömrü kaldığını söylemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder