Mucize Doktor 22.bölüm özet. Ali ve Nazlı arkadaş kalabilecek mi

Nazlı Ali'den zaman ister. Bu sürede arkadaş kalalım der. Fakat Ali pek beceremez. Bir de bir hasta üzerinde fikir anlaşmazlığına düşünce işler daha da karışır. Güneş ve Güliz bir şeyler fark eder. Akşam gidecekleri sinemaya Ali gelmek ister. Ardından da Nazlı gelmek ister ama Ali kızdan gelmemesini rica eder. Nazlı buna üzülür.

Demir hala ölen hastası için üzgündür. Babasını da tedavi için hastaneye yatırır. Adamın kanserli kısımları artmıştır. Demir yeni bir prosedürle ameliyat etmek için ısrar eder. Doktorlar kabul eder ama riskleri fazla olan ameliyatı hasta düşünerek kabul eder. Zor ve uzun bir ameliyatı başarırlar

Ferman iyileşene kadar hastane odasında kalmaktadır. Ali ona kalp meselesini anlatır. Ferman ilgilenmek istemese de taktik vermek zorunda kalır. Ferman Ali'den bu kafası karışık kişinin Nazlı olduğunu öğrenir. Beliz Nazlı'yla konuşup geçirdiği büyük tramva sonrası Ferman'ın kalıcı bir ruhsal sıkıntı yaşayıp yaşamadığını gözlemlemesini ister.

Karantina zamanı Demir içeriye girdiği için soruşturma geçirir. Lisans iptalinden bahsetmektedirler. Sonunda 2 hafta uzaklaştırma ve baş hekimliğe veda cezası alır

Kıvılcım tüp bebek için harekete geçmişti. Embrio transferini yapar. Kıvılcım operasyonu yapan doktoru fazla duygusal olduğu için azarlar. Tanju'ya eski ölen kocasından tüp bebek yoluyla bebek sahibi olabileceğini söyler. Böylece vasiyeti geçersiz kılıp hastaneyi almayı planladığını anlatır

Nil isminde bir keman öğrencisinin elinde et yiyen bakteri oluştuğunu fark eden Ali; ameliyat için ısrar eder. Sadece dokuları temizlerler ama kızın durumu ağırlaşıp kemiğe yayılınca kolu kesmek zorunda kalırlar. Kız kendisine geldiğinde çok üzülür. Tanju ve Ferman araştırıp kıza protez mekanik bir kol takmak için araştırma yaparlar. Nil de kabul edip sevinir.

Adil hoca Selvi hemşireye hislerini açıklar. Eğer bir şeyler hissediyorsa o akşam beraber yemeğe çıkmalarını önerir. Selvi eğer ilişki başlarsa olabileceklerden korkar ama sonunda karar verir. Beraber yemeğe çıkarlar. 

Ali Nazlı'ya tek kollu keman virtiyözü haberini gösterir. Onu sevmemeye çalışacağını söyler. Nazlı ona sarılır. Sarılma tramvasını atlatmaya çalışırken Nazlı'nın gözyaşları Ali'nin boynuna düşer. Ali kötü olup rahatsız olup gider.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder