Mucize Doktor 21.bölüm özet. Ali Ferman'ı kurtarıyor

Ali karantina bölgesinde cızırdayan lamba ve gürültü çıkaran insanlar yüzünden dikkatini toplayamaz. Demir; babasının astım krizinden ölmek üzere olmasına dayanamaz ve zor kullanarak karantina bölgesine girer. Müdahale edip babasını kurtarır ve cızırdayan lambayı kırıp Ali'nin dikkatini toplamasını sağlar. Ali Betüş'ün ablasının ameliyatına dahil olup kızı kurtarırlar.

Ali ve Nazlı hocaları için gözyaşı dökerken Beliz de yukarıda darmadağındır. Ferman kötüleşmeden önce bir süre kendisine gelir. Etrafındakilerle konuşur. Ali'ye bir mektup verir. Beliz'le görüntülü konuşur. Beliz Ali'ye onu kurtaracağına dair söz verdirtir. Ali tüm verileri toplar. Ferman için ciğerlerini söndürüp dışarıdan nefes aldırtıp kendisini toplaması için süre kazandıracak bir yöntem geliştirir. Nazlı ve Güneş'le yöntemi uygularlar. Ferman düzelir.

Tanju kötüye giden lösemi hastası için Adil hoca ile bir çözüm bulur. Havalandırması hastane içine verilmeyen depo ve çamaşırhanede iki farklı operasyon düzenlerler. Demir iliği donörden alır; Tanju ise iliği verir. Demir'in hastası dayanamayıp kalp krizi geçirir ve ölür. Tanju'nun hastası düzelir. Ancak ona donör olan babasının öldüğü haberini verdiklerinden çok üzülür.

Acildeki hamile kadının suyu gelir. Ardından bebeğin ters olduğu anlaşılır. Ali bebeği çevirir ama problem devam edince kadını ameliyat eder. Kadın doğum uzmanı bir doktor camın arkasından onu yönlendirir. Bebek nefes almaz. Kalp masajı yapmak gerekir. Demir'in babası ilk yardım bilgisi ile yaparken Ali de kadının kanamasını durdurur. Bebeği ve anneyi kurtarırlar.

Demir'in babası oğlundan kendisi öldüğünde şirketinin başına geçmesini ister. Demir kabul etmez. Ancak yaşanan gelişmeler ölen, kurtarılan hastalardan sonra Demir babasına karşı yumuşar ve hastalığında yanında olacağını ve ölmemesi için elinden geleni yapacağını söyler.

Herşey yolunda gittiiğinde test sonuçları negatif olan hastaları serbest bırakırlar. Ferman yukarıya odaya alınır. Nazlı'ya aşık olduğunu itiraf ettiği anları unutmalarını söyler. Ancak Nazlı'nın kafası karışmıştır. Ali ondan net bir cevap ister. Nazlı veremeyince Ali cevabın olumlu olmayacağını anlar. Evine tatsız bir halde dönerken Ferman'ın mektubu ona güç verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder