Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm özet. Kuzey Yıldız'ı aldatıyor

Kapadokya'da Sefer'i onu alı koyan adamlardan almaya giden Kuzey'le pampası güzel bir dayak yer. Yıldız ve Nahide gidip adamdan kocalarını ister. Adam Nahide'den çok hoşlanır ve SefKuz'u bırakmaya razı olur. Hatta beraber yemek yerler. ancak adam Nahide'yle fazla ilgilenince bu kez Sefer adama kafa atar. Dördü de bu kez parmaklı arkasında tutulurken Ömer; babasının ve aşiretinin ismini kullanarak hepsini kurtarır.

Kuzey Ömer'e ailesinin yanına Antep'e gideceklerine söz verir ama mahkemesi çıkınca dönmek zorunda kalırlar. Boşanma davası yine bitmez. Bir ay sonraya ertelenir. Kuzey; karısının kendisini aldattığına dair herhangi bir belgenin peşine düşer.

Memlekete dönen Sefer, Nahide, Yıldız ve Poyraz babalarından azar işitir. Yaşar baba onları evden ve diğer mülklerinden kovup mirastan bile reddeder. Kapıya konanlar çareyi Şeref babanın evine gelmekte bulurlar. Şeref baba ve Emine anne onları kabul eder. Aynı evde kalmaktan iki çift aşık da mutludur. Kuzey'in evlilik cüzdanını bulan Yıldız gidicem diye tutturur.

Doktor müzik eşliğinde serenat yaparak Pembe'ye evlilik teklif eder. Pembe bu kez kabul eder.

Kuzey'in kızlarının aklına anneleri Şule'nin arkadaşı, asistanı bir kadın gelir. Annesinin kara kutusu olan bu kadından ihanete dair belgeleri alabileceklerini düşünürler. Kuzey'e de aşık olan kadını arayıp oraya çağırırlar. Kuzey kızların zoruyla Tülin ismindeki kadınla buluşup yemeğe çıkar.

Yıldız hazırlanma ve evden çıkma aşamasında Yıldız'a yakalanır. Yalan söylerler. Yıldız Kuzey'in nerede olduğunu merak ederken Şule; Yıldız'a "Kuzey şu an sevgilisinin yanında" der. Kuzey ile Tülin'in yemek yerken, gül verirken çekilmiş videolarını gösterir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder