Yasak Elma 58.bölüm özet. Şahika Halit'in yanına geri dönüyor.

Halit geçen bölüm sonunda önce karşısında Nadir'i arkasından onun hisselerini yönetecek kişi olarak Ender'i görür. Elbette sinirlenir. Nadir karşılaşması sırasında Ender'e iş teklif ettiğini öğreniriz. Hisselerini elinden zorla aldığı için Halit'e kızgın olan Ender; bu yeni oluşuma katılarak kötü durumdaki şirketi kurtarmayı ve çocuklarının geleceğini garanti altına almayı planlar.

Nadir'den aldığı ödemelerle küçük oğlu Erim'e çok pahalı bir gitar alırken büyük oğluna da bir araba alır. Tabi Halit'i de Kaya'yı da biraz kızdırmış olur. Yiğit ilk başta arabayı almak istemez ama Ender oğlunu kimsenin aşağı görmesini istememektedir. Şirkette işe başlayabileceğini de söyler

Halit sermaye için Nadir'in bir iplik fabrikasını satacağını tahmin eder. Nadir ve Halit'in eşit oy hakkı olduğu için hisse temsilcileriyle konuşur. İki adam da kendi yanında olacağına söz verir ama toplantıda karşısında oy kullanır. Olanları tahmin eden Ender önlem almış; adamları ikna etmiştir

Zehra ise kendisini menajerlik için sıkıştıran Akın'la sözleşme imzalamaya "Tamam" der. Beraberce Kaya'ya gidip sözleşmeyi hazırlamasını rica ederler. Sonra da tanıdığı herkesi çağırarak imza günü düzenler. Caner ve Emir; Akın'dan hiç hoşlanmaz.

Yıldız ise Halit'ten Ender'in onların düşmanı ile iş birliği yaptığını duyar. Bir süredir ittifak yaptığı Ender'e gidip kızgınlığını belirtir. Sonra da ona karşı zafer kazanacağını zannederek dernek başkanlığına adaylığını koyar. Oradakilere nazar boncuğu hediye eder. Halit bu israfa kızar. Halit'i aradığında toplantıdaki adamın telefonunun hopörleri açılınca herkes patronlarının cimriliğini duyar.

Ender'den Kaya'yla ortak oğulları olduğunu öğrenen Leyla bunu sevgilisiyle konuşur. Kaya onu bunun geçmişte kalan bir ilişki olduğuna ikna eder. Yiğit'le de kaynaşması için akşam evine yemeğe çağırır. Bunu öğrenen Ender eve davetsizce gelip ortamı bozar.

Yiğit yine Lila'yla konuşmaya çalışır. Ama ayaküstü karşılaşmalarla bu işin olmayacağını fark edip kızı kaçırıp evine götürür. Lila ona inanmış gibi yapar ama sabah onun kendisini bıraktığı gibi bırakır. Üstelik ağır laflar eder. Yiğit üzülür ve kırılan gururu ile daha da öfkelenir. Anne babasını çağırıp onlardan evlenmelerini ister. Kaya ve Ender kalakalır.

Nadir ve Ender güven tazeleme yemeğine çıktıklarında orada barışma yemeğine giden Halit ve Yıldız'ı görür. Nadir özellikle Yıldız'ı tanıdığını belli edince tatları kaçar. Ertesi gün şirkette Halit Nadir'i karısından uzak durması için uyarır. Ancak Yıldız şirkette karşılaştığı Nadir'den geçmişteki kazık atma olayını öğrenir. Yıldız yine de kocasını tutunca Nadir de bundan etkilenir.

Halit aniden Ender ve Nadir'i şirkete toplantıya çağırır. Onlara bir sürprizi vardır. Şahika. Kadını geri getirmiş; kendi yanına çekmiştir. Nadir de Ender de şaşkın kalakalırlar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder