Yasak Elma 55.bölüm özet. Herşey ortaya dökülüyor

Leyla kocasını karşısında görünce şoke olur ve kaçar. Adam ise Kaya'nın masasına tehdit amaçlı kurşun koyup gider. Kaya korkmaktan çok kandırıldığı için kızgındır. Ertesi gün Caner'e de olanları anlatır ve böyle birisini işe aldırttığı için kızar. Bir de kardeşi olduğunu sakladıklarını öğrenince daha çok kızar. Emir ve Caner ise Ender'in haklı çıkmasından çok etkilenirler.

Leyla ise sosyopat kocasından kaçmaya çalışır ama evinde kaldığı arkadaşına ulaşan kocası kızı da korkuttuğunu öğrenir ve oraya gidemez. Çaresiz Emir'i arar. Emir anlattıklarına inanır ve o akşam için orada kalmasına izin verir. Ertesi gün evin bulunabileceği için mahalleden Gülsüm'ün pansiyonuna yerleştirirler.

Emir kızın yurt dışına kaçması için Kaya'dan para ister. Kaya ilk başta hem para vermez hem Leyla'nın adını duymak istemez. Ancak Leyla'nın kocası Hilmi ofise gelip Kaya'yı tekrar tehdit edince Leyla'nın doğru söylediğini anlar. Boşanma davası açmaya ama öncesinde kadını iyi bir yerde saklamaya karar verirler. Tam Kaya'nın arkadaşı kadını almaya gelecekken kocası bölüm sonu kapıya gelir ve Leyla'yı yakalar.

Halit; boşanma evraklarını imzalamak üzere olan Yıldız'a "Yeniden deneyelim" der ancak kadın istememektedir. Ender ise Yıldız'ın köşke dönmesini böylece kısa yoldan Şahika'nın hayatlarından çıkmasını planlamaktadır. Caner ve Asuman hanımla Halit'i övmeye çalışırlar. Plan yapıp Yıldız'ı giydirip tüm çocuklar ve Halit'le yemek yemesini sağlar. Halit'e karısına barışma ve doğum hediyesi vermesi gerektiğini yoksa Yıldız'ın boşanacağını ima eder. Halit takılarını Yıldız'a yollar.

Şahika ise çalışma odasındaki mikrafondan Halit'in boşanmak istemediğini duyar ve telaşlanır. Ancak bunu bildiğini belli etmeyip evlilik ve beraber gelecek planları yapmaya devam eder. Halit de Yıldız'dan cevap almadığı için Şahika'yı geçiştirir. Şahika Halit'e yatırımcı bulduğunu söyleyip elinde tutmaya devam etmeye çalışırken abisiyle de adamın arasını düzeltir.

Zehra'nın kitap kariyerine site açıp video çekip popüler kalması ve reklam geliri alması şeklinde devam edilir. Yıldız ile helva kavurup epey bir tıklama kazanırlar. Menajeri komedi ağırlıklı çekimler için ısrar eder. Hatta Zehra'yı ikna etmek için parayla iki kızı tutup hayranıymış gibi Zehra'ya yaklaşıp resim çekilmelerini sağlar. Zehra hemen ikna olur.

Ender sanat galerisinde tanıştığı ve Şahika'nın patronu olduğunu düşündüğü adamla yemek yer. Bazı sinyaller gönderip geri bildirim almaya çalışır. Yıldız ise Caner'den öğrendiği adamın sosyal medyadaki bilgilerinin şişirme olduğunu söyler. Ender bu uyarıyı dikkate alıp kardeşine adamın evini, şirketini araştırtır ve adamın bir para avcısı olduğunu öğrenir.

Şahika; köşkü karıştırıp Halit'i işlerden uzak tutmak için Lila planına devam eder. Yiğit'e babasını bulmayı vaad ederek Lila'yla evlenmesini; nikah gecesi Lila'nın Yiğit'te kalmasını ve ilk sabahlarında Yiğit'in kızı acımasız bir şekilde terk etmesini sağlar. Yiğit vicdan azabından kıvranırken Lila çok perişan bir halde köşke döner.

Şahika nişanı ve Halit'i oldu bittiye getirmeyi planlayarak köşkte nişan partisi düzenler. Halit'in bundan haberi yoktur ama insanlara karşı sessiz kalır. Olanları öğrenen Yıldız öfkelenirken Ender çağrılmadığı halde davete gelip herkese Halit'in Yıldız'la barışmak istediğini; Şahika'nın kendi kendine gelin güvey olduğunu söyler.

Şahika bu aşağılanmanın altında kalmaz ve son; en büyük kozunu oynar. Yanına çağırdığı Yiğit'in yiğeni olduğunu yani abisi Kaya'nın oğlu olduğunu; Ender'in annesi olduğunu söyler. Herkes şoke olmuşken Lila'nın da kocası olduğunu ekler. Herkes kaskatı kalakalır




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder