Yasak Elma 57.bölüm özet. Nadir çemberi daraltıyor

Sürekli ağlayan bebeğin sesini duyan Leyla; dışarı çıkıp eve bakar. Yıldız, Halit, Aysel'i baygın halde görünce ambulans çağırır. Yıldız'ın telefonunu kullandığından son aramalarda Ender olduğunu görür. Kadının açmadığını görünce Caner'i arayıp eve gitmesini; dolayısıyla Ender'in de kurtulmasını sağlar.
Leyla yemekten eve gelen çocuklara kendisini tanıtıp durumu anlatır.

Halit hastanede baygınken bir ziyaretçisi olur. Yarı uyanık bir halde gördüğü adam eski ortağı Nadir'miş. Kaçak işler yapan ortağı onu yakmadan Halit onu ihbar etmiş; sonrasında çıkan bir kavga yüzünden cezası arttırılmışmış. Halit kendisine gelince avukatına adamı araştırmasını ister.

Yiğit ve Kaya'nın evinin önünde yaşanan arbedede Hilmi'nin patlayan silahı sitenin güvenliğini yaralar. Şikayetçi olunur ve Hilmi cezaevine girer. Leyla da hemen boşanma davası açmaya kararlıdır. Kaya'nın yanında çalışmaya devam eder. Hayatını kurtardığı kişiler kadına teşekkür eder. Halit evinde istediği kadar kalabileceğini söyler ama O Emir'in yanına döner.

Kayaların cephesinden hastanedekiler; hastanedekilerin yaşadıklarından Kayalar haberdar olur. Halit de Kaya da şüphelerin aniden ortadan kaybolan Şahika'nın üzerinde olmasını yediremez. Kadının bunların suçlusu olmasını kabul edemez ama kadının ortadan kaybolmasına da anlam veremezler. İki evdeki hizmetçiler polis tarafından aranmaya başlar.

Kaya Ender'i ziyarete gider. Ender Kaya'yı Leyla ile de Şahika ile de ilgili uyarır. Yiğit babasının ısrarıyla taburcu olan Ender'e geçmiş olsuna gider. Ender de onların başının Leyla yüzünden derde girmesinden endişeli ve kızgındır. 

Diğer taraftan Ender; Yiğit'le arasını düzeltmek için onu Lila ile barıştırmak için plan yapar. Yiğit ve Lila'yı buluşturur. Yiğit; kendisinin onunla evlenmesinin de terk etmesinin de suçunun Şahika'ya ait olduğunu söyler.

Yiğit Ender'in bu iyiliğinin altında kalmaz ve Erim'i okuldan alıp kadına getirir. Ender iki oğlunu da görünce çok mutlu olur
Kaya Halit'i ziyarete gider. Kaya Leyla ile öpüşür. Sonrasında gelen Ender Leyla'ya Kaya ile ilgili gözdağı verir.
Yıldız ve Halit yemeğe gider. Yıldız'ın oturması için oğlu adına ev alan Halit; bununla karısına sürpriz yapar

Nadir önce Ender; ardından Yıldız ve Ender'in çocuklarıyla tanışır. Bölüm sonunda yeni ortaklarla toplantı yapan Halit; önce bu kişinin Nadir olduğunu sonrada onun hisselerini Ender'in yöneteceğini öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder