Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9.bölüm özet. Yıldız Kuzey'le çıkmayı kabul etti

Yıldız yanında uyandığı Kuzey'i uyurken gıdıklar. Kuzey yılların alışkanlığıyla karısı Şule'nin adını söyler. Yıldız yıkılır ve ağlayarak oradan kaçar. Kuzey ve diğerleri uyanınca küçük bir kıyamet kopar. Kuzey ardından Yıldız'ı aramaya başlar. Evine, iş yerine, Fadime'ye gider. Arkadaşından öğrendiği ağlama kayasına gider ve olanları öğrenip özür diler. Yıldız'a olan aşkını itiraf eder ama kadın ona "Arkadaşım, bacım, küflü aşk" dediği günlerin bedelini ödetmek niyetindedir.

İki aile yemek yiyip horon çeker. Konuşurken Poyraz Kamer'in istekleri yüzünden evlenemediklerini söyler. İkili kavga edip birbirlerini iter, ardından Kamer Poyraz'a herkesin önünde tokat atar. Poyraz da "Boş ol. Boş ol. Boş Ol" diyerek boşar ve ayrılırlar. 

Sefer kızgınlıkla Nahide ve Pembe'yi denize atar. Aile toplantısında tartışıp kavga eden iki anneyi ayırırken yanlışlıkla babası Yaşar kadıoğlu'nu ayağından vurur. Babası hastanede polise "Beni oğlum vurdu" diyince Sefer'i cezaevine gönderirler. Nahide kocasını görmeye gider.

Kuzey'in kızları sevdikleri erkekler yüzünden üzülüp moralleri de bozulunca eğlenmeye, eski günlerine dönmeye karar verirler.  Babalarından izin alırlar. Pembe halaları ve doktor da gelir. Sahneye Emin ve Osman çıkar. Pop star halleri Mine ve Gökçe'yi etkilerken Feride yine oraya gelen Ömer'den etkilenmez.

Yıldız dağa odun toplamaya giderken Kuzey'i de götürür. Adama odun taşıtırken ayağını burkunca bu kez kendisini evine kadar taşıtır. Ardından denize düşen pusulasını aramasını ister. Kuzey denize dalıp pusulasını bulur. İçine tek taş koyup kıza hediye eder.

Ömer sürekli Feride ile konuşmaya çalışır. Ömer'i kovar ama çok üzgündür. Çok yağmur yağarken de bahçede ıslanınca kardeşleri çocuğu eve alıp kurutup sıcak bir şeyler verip samanlığa yollar.
Ruhi pişman olup Kuzey ve Yıldız'dan özür diler. Fadime'yle ilgilenmeye başlar.

Kuzeni Osman; Yıldız'a gidip Gökçe ile evlenmek istediğini; kız istemeye kendisiyle gelmesini ister. Gerçekten de istemeye gelirler. Kuzey Yıldızdan cevap beklemektedir. Gençlerin küçük olduğunu söyleyip kızı vermez.

Kızlar babalarının doğum gününü unuttuklarını fark edip parti planı yaparlar. Sevdiklerini toplarlar, Yıldız da gelir. Kamer ve Poyraz da itişir kakışır ama barışır. Ani bir nikahla evlenme kararı alırlar. Oyun çevirip Kuzey'le Yıldız'ın dans etmesini sağlarlar. Yıldız sonunda Kuzey'in çıkma teklifini kabul eder. Havai fişekler patlarken Gökçe'nin çağırdığı annesi Şule çıka gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder