Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8.bölüm özet. Nahide ve Pembe'nin yeni tuzağı

Kuzey artık kimseyi sevemeyeceğini haykırır ama Yıldız bunu kendisine aşk itirafı gibi algılar. Kuzey'in kızları da öyle olduğunu düşünmektedir. Yıldız evine gidip kışlık kıyafetlerini alır. Evde gördüğü kardeşi Poyraz ve Kamer'e Kuzey'in kendisine aşık olduğunu söyler. 

Nahide ise Yıldız'dan Kuzey'in aşık olduğunu duyduğunda eski gönül borcunu ödemek için kolları sıvar. Kocası Sefer'i de alıp yaylaya çıkartma yaparlar. Amaç Yıldız'la Kuzey'in ateşlerini harlamaktır. Sefer gece iki evin arasında gitarıyla şarkı söyler. 

Gökçe gece samanlıkta Osman ile tarih dersi çalışırken Kuzey onları basar. Kızgınlıkla "Gelin kızımı isteyin" der. Kızlarının hepsine sizi evlendiricem der. Osman bu istemeyi ciddiye alınca Gökçe çocuktan ayrılır. Emine'nin ayrıldığı Emin ise çok utandığından kızın yanına yaklaşmamaktadır. 

Nahide Yıldız'a aralarına mesafe koymasını ister, kapısını penceresini örtmesini; her baktığında görememesini söyler. Yıldız bunu farklı anlar ve iki evin arasına tahtadan bir perde yapar. Özel hayatı olduğunu ama sürekli görüştükleri için rahatsız olduğunu söyler

Kuzey Yıldız'ı gemisi için üçü de kavga ederler. Nahide ikilinin arasını yapmasına yardım ederse kocasına gemi maketini vereceğini söyler. Nahide yardım istemek için Pembe'ye gider. Pembe doktordan uyuma hapı alır

Yıldız Kuzey'in bu ilgisinin tadını çıkarır ve adamın merakını çekecek şeyler yapıp söyler. Kuzey merak edip kızı takip eder. Beraber balık tutmaya giderler. Nahide; Yıldız'ın tavşan kaç, tazı tut tekniğini benimsemesi için ısrar eder.

Feride Ömer'i tekrar kovunca Ömer sarhoş olur. Kuzey ve Yıldız çocuğu alıp hastaneye götürür. Hastanedekiler son aramalardan Feride'ye ulaşırlar. Ömer'in durumunu öğrenen Feride Şükrü ile beraber arabayla oraya giderken kaza yaparlar. 

Pembe doktorun kendisini beğenmesi için Yıldız gibi giyinir, lens takar, kızıl saç kullanır. Nahide Yıldız'ı Kuzey'in gözünün önünden çekmek için kendisinde kalmasına karar verir. Yıldız; Kuzey'den  evine bir kaç gün bakmasını rica eder. 

O gün Kuzey ve Yıldız'ın doğum günüdür. Nahide beraber bir parti yapmaya karar verir. Pembe de gelir ve Kuzey, Yıldız ve Sefer'i uyutmak için limonataya uyku hapı koyarlar. Sabah Kuzey ile yatakta uyanan Yıldız; adama şaka yaparken; kendisinde olmayan Kuzey "Aşkım yapma. Şule yapmasana" falan der. Yıldız yıkılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder