Mucize Doktor 8.bölüm özet. Tanju ve Kıvılcım harekete geçiyor

Hastaneye Ali Vefa'nın da bulunduğu silahlı bir yaralanma olduğu haberi gelir. Herkes Ali için endişelidir. Neyse ki Ali yaralanmamıştır. Ancak yaşadığı şoka rağmen hiç bir şey olmamış gibi davranmaktadır. Hasta yakını bu olayda silahların patlamasının nedeninin Ali olduğunu söyler.

Soyguncu hem ellerini kaldır hem de cüzdanını çıkar demiştir. Ali ikisini de yapamayacağı için yapmamış bu da saldırganı sinirlendirmiştir. Adil hoca Ali için endişelidir. Olayla ilgili sorular sorar ama Ali cevap vermez. Selvi hemşirenin aklına geldiği üzere psikologa gitmesini ister.

Diğer tarafta Kıvılcım Beliz'le ikisinin yanyana röportaj yaptığının zaferini kutlarken Tanju gelir. Adil hoca veya Nazlı'nın bir davada inceleme altında olabileceğini söyler. Kıvılcım dergide çıkan haberi öğrenip öğrenip Beliz'e atar. Ali'yi haber yapmamıştır.

Ancak annesinin ölümüne sebep olduğunu düşündüğü Kıvılcım ile yan yana resimlerinin yayınlanacağını gören Beliz; annesine karşı suçluluk duygusu hissetmeye başlar. Beliz dergiyi arayıp yazıyı bastırmaz. Kıvılcım öfkelenir.

Elif isminde bir kadın batından kurşun ile yaralanmıştır. Ali yardım etmek isteyince Ferman onu ameliyata sokar. İçeri giren mermi pek çok yere zarar vermiştir. Kadın bir kriz yaşayınca Ali'nin başında beklemesini ister. Problem çıkınca Ferman da gelir. Demir'in fikri ile Ali'nin fikri arasında kalırlar ve Demir haklı çıkar. Ama ameliyatta kanamanın yerini Ali bulur

Adil hoca bakıcıya ihtiyacı olduğunu düşünmektedir. Ama Ali reddeder. O gün Adil'in kızı Beyza'nın doğum günüymüş. Beliz bir hediyeyi Adil hocaya verir.

Başka bir erkek hasta yani saldırgan ise aldığı darbe yüzünden yaralanmıştır. Nazlı Tanju ile ameliyata girer. Saldırgan mı yaralanan kadın mı önce ameliyata gireceği durumda Nazlı taraf tutar. Tanju'ya ameliyatta laf sokunca hocası onu dışarı atar ve daha sonra saldırganın tedavi süresince başında durmasını söyler. 

Nazlı'nın ilgilendiği soyguncu olan hasta zaten uyuşturucu bağımlısı olduğu için verilen ağrı kesiciler yetmez. Daha fazlasını isteyince aralarında tartışma çıkar. Nefes alamayınca Nazlı mecburen müdahale eder. Nazlı geçmişiyle ilgili şeyler anlatarak adamın kendisinden özür dilemesini sağlar

Nazlı kızgın olduğu bir an Ali'nin de ölüm vakasında orada olduğunu ağzından kaçırır. Tanju Ali'yi sıkıştırıp hatayı Nazlı'nın yaptığını söyler. Tanju Ferman'a Nazlı'nın hatasını söyler. Ferman kızla konuşup teselli etmeye çalışır. Ali Nazlı'ya onu ispiyonladığını söyler ama kız ona kızmaz

Tanju saldırı anında Elif ismindeki hastanın yanında olan adamın Ali'yi sağlık bakanlığına şikayet etmesini sağlarken Kıvılcım ise gazeteciyi arayıp Ali'yi haber yapmasını sağlar. İkilinin şeytani planı ile Ali'yi ateşe atıp Adil'den de kurtulmuş olacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder