Yasak Elma 52.bölüm özet. Yıldız bebeğini arıyor

Yıldız doğan bebeğin Halit'ten olduğunu ispat edemez. Ender de çekip gider. Bir tek Emir kalır yanında. Fakat hastane masraflarını Halit ödemediği için hastanede rehin kalırlar. Allahtan Emir'in aklına Kaya gelir ve ondan yardım ister. Kaya hemen parayı öder. Yıldız'ın eşyalarını köşkten gönderdikleri için Emir'in evine gitmek zorunda kalır.

Halit çok kızgın olduğu için hemen boşanma işlemlerine başlama talimatı verir. Şahika ile de düğün planları yaparlar. Kadın düğünden sonra balayı, ardından da New York'ta bir kaç ay kalma planları yapmaya başlar. Ayak bağı olmaması için Erim'i yatılı okul için ikna etme işini Yiğit'e verir.

Lila bir arkadaşının doğum günü partisine gitmeyi, akşam da bir arkadaşında kalmayı planlamıştır ama Yıldız'a kızgın olan Halit izin vermez. Şahika güvenilir Yiğit'in götürüp getirmesine halit'i ikna eder. Lila ilk başta istemese de kabul eder. Şahika Yiğit'e kredi kartını verip alışverişe yollar. Gece iki genç yakınlaşıp öpüşür. Şahika Yiğit'e kızın kendisine aşık olması için ayrılması; ayrı dünyaların insanı olduğunu söylemesini ister. Yiğit dediğini yapsa da Lila gibi o da üzgündür.

Zehra kitabı için yayıncısı olan adamın belirli bir yüzde karşılığında menejeri olmasını kabul eder. Ama bir türlü babasına söyleyemez

Ender köşkte neler olduğunu öğrenmek için bir hizmetliyi ayarlar ama Ender henüz bilmese de O da Şahika'nın adamı çıkar. Ender Erim'le konuşmaya çalışır. Erim telefonu açmayınca Yiğit'le konuşur. Kısa bir yüzleşme yaşarlar. Ardından Ender oğlunun arkadaşından yardım isteyip köşkün önünde oğlunu görür. Ona bir mektup ve resim verip Erim'i etkilemeye başlar. Yiğit erim'in annesiyle görüştüğünü öğrenir ama söz verdiği için Şahika'ya söylemez.

Ender Halit'i arayıp şirketin ortağı olarak olmadığı zamandaki kar payını ister. Halit işlerin iyi
olmadığını söylese de Ender para istemekte ısrarlıdır.

Kaya ve Leyla konuşurken ikisi de diğerinin sevgilisi olmadığını öğrenir. Bir müşteri aldıkları için şirketçe kutlama yapacaklar iken Yıldız'dan gelen telefonla Caner ve Emir acil çıkar. Leyla da temizlik için gizlice gelme günü olduğu için Kaya'ya yemeğe gelemeyeceğini söyler. Akşam temizlik için geldiğinde hazırlanmış bir masanın başında Kaya onu beklemektedir. Leyla şoke olur

Yıldız başka yerlere başka dna testleri de yaptırır ama sonuç aynıdır. Kaya'ya gider ama adam yapacağı bir şey olmadığını söyler. Leyla olanları öğrenince Yıldız'a bebeğe annelik testi de yaptırmasını tavsiye eder. Testi yaptıklarında negatif sonuç çıkar. Yıldız yıkılır. Ender, Caner, Emir hemen eve gelir. Ender Yıldız'ın bebeğini bulmak için hastaneyi ayağa kaldırır.

O gün doğan 4 erkek çocuğu hastaneye çağırıp test yaptırmaya başlarlar. Sonuncuya ulaşamazlar. Ender umutsuzluk içinde eve döndüğünde Yıldız yıkılır. Derken kapı çalar ve Metin aradığında evden fırlayıp çıkan, telefonu kapalı olan Halit kucağında bebekle gelir








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder